HP Victus 16 klavye ışığı renkleri program ile uyumlu çalışmıyor

782673

Picopat
Merhaba, geçenlerde HP Victus 16 S0007NT 7Z581EA almıştım. Omen Gaming Hub veya Light Studio aracılığıyla klavye ışık rengini özelleştirmeye çalıştığımda bazı renkler -kırmızı ve lacivert gibi- hariç alakasız renklerle karşılaşıyorum. Aşağıya örnek olması amacıyla 7 rengi numaralandırarak fotoğrafladım. Sıkıntı genel mi benim bilgisayarıma özel mi merak ediyorum?

Renk numaraları

Merhaba, geçenlerde HP Victus 16 S0007NT 7Z581EA almıştım. Omen Gaming Hub veya light Studio aracılığıyla klavye ışık rengini özelleştirmeye çalıştığımda bazı renkler -kırmızı ve lacivert gibi- hariç alakasız renklerle karşılaşıyorum. Aşağıya örnek olması amacıyla 7 rengi numaralandırarak fotoğrafladım. Sıkıntı genel mi benim bilgisayarıma özel mi merak ediyorum?

Eki Görüntüle 2303021

Hocam ilk kurduğunuzda size doğru çalışip çalışmadığını sormadımı.

kardeşim bende victus kullanıcısıyım pc nin çalıştığına şükret ben o durumdayım.

Merhaba, geçenlerde HP Victus 16 S0007NT 7Z581EA almıştım. Omen Gaming Hub veya Light Studio aracılığıyla klavye ışık rengini özelleştirmeye çalıştığımda bazı renkler -kırmızı ve lacivert gibi- hariç alakasız renklerle karşılaşıyorum. Aşağıya örnek olması amacıyla 7 rengi numaralandırarak fotoğrafladım. Sıkıntı genel mi benim bilgisayarıma özel mi merak ediyorum?

Eki Görüntüle 2303021

Bende sıkıntı yok.

Omen light Studio'da düz renk var mı çözemedim ama geçişli renklerde aynı şekilde.

Düz renk sanki yok diye hatırlıyorum olabilir ama normalde ilk renk değiştirdiğinde size sorar doğru mu diye dart simgesi gibi bir şey çıkıyor önünüze. Silip baştan kurun belki düzeltebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı