HP Victus 16 laptop RAM yükseltme nasıl yapılır?

Squaril

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus 16 R0035NT model laptopum var. 16 GB RAM'den 32 GB'a geçmek istiyorum. Satın almak istediğim RAM ile bilgisayarım uyumlu mudur ve bu yükseltme işlemini nasıl yaparım? Servise götürmeme gerek var mı?

HP Victus 16 R0035NT model laptopum var. 16 GB RAM'den 32 GB'a geçmek istiyorum. Satın almak istediğim RAM ile bilgisayarım uyumlu mudur ve bu yükseltme işlemini nasıl yaparım? Servise götürmeme gerek var mı?

Servis yükseltme yapmıyor diye biliyorum yine arayıp sorun tabii ama. Kendiniz arka kapağı açıp yapacaksınız eğer yükseltecekseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız RAM uyumlu ama işlemciden dolayı maksimum 5200MHz çalışır haberiniz olsun. Servise yollamanıza gerek yok, hasar vermediğiniz sürece garantiden çıkmıyor. Takması ise oldukça basit:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde 2. M.2 slotu olmayacak ondan şaşırmayın. Zaman ayarlı videodur.

Attığınız RAM uyumlu ama işlemciden dolayı maksimum 5200MHz çalışır haberiniz olsun. Servise yollamanıza gerek yok, hasar vermediğiniz sürece garantiden çıkmıyor. Takması ise oldukça basit:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde 2. M.2 slotu olmayacak ondan şaşırmayın. Zaman ayarlı videodur.

Ekstra kalacak ramleri ne yapmalıyım? Satmalı mıyım yoksa tutmalı mıyım garanti gibi durumlar için?

Ekstra kalacak RAM'leri ne yapmalıyım? Satmalı mıyım yoksa tutmalı mıyım garanti gibi durumlar için?

Hocam ben yükseltme yaptığımda laptopu aldığım konfigürasyonda servise göndermeniz daha iyi olur denmişti. Ekstra bir bahaneye vs yer bırakmamak için.

Hocam ben yükseltme yaptığımda laptopu aldığım konfigürasyonda servise göndermeniz daha iyi olur denmişti. Ekstra bir bahaneye vs yer bırakmamak için.

Yine en doğru cevabı servisten alırsınız bir arayıp bunları detaylı olarak sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:

İster satın ister tutun. Servis pek karışmıyor sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı