HP Victus 16 laptopta RAM nasıl takılır?

Kiba55

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba ben HP Victus 16-E1006NT Ryzen 7 6800H RTX 3050 Ti olan modelini alacağım. Ama ben bunun RAM'ini yükseltmek istiyorum 16 GB yapmak istiyorum kasayı açarken kapağı kredi kartıyla nazikçe açsam garanti gider mi 8 GB bu devirde az geliyor.

Şimdi kanka bunu belirlemek için laptopu alıp CPU-Z indirip sdp değerini atman lazım ama eğer kullanan başka birisi varsa rica edip ona sorabilirsin kasayı da zarar vermeden açabilirsin.

Şimdi kanka bunu belirlemek için laptopu alıp CPU-Z indirip sdp değerini atman lazım ama eğer kullanan başka birisi varsa rica edip ona sorabilirsin kasayı da zarar vermeden açabilirsin.

Kasayı vidalarından falan söksem garanti anlar mı bizimkiler anlar falan diyor kafam karman çorman oldu 3200MHz RAM SDP için bakabileceğim biri yok...

Öncelikle merhaba ben HP Victus 16-E1006NT Ryzen 7 6800H RTX 3050 Ti olan modelini alacağım. Ama ben bunun RAM'ini yükseltmek istiyorum 16 GB yapmak istiyorum kasayı açarken kapağı kredi kartıyla nazikçe açsam garanti gider mi 8 GB bu devirde az geliyor.

Hocam yanlış bilmiyorsam Victus'larda garanti RAM takımı ve SSD içinse gitmiyordu ama siz yine de aldığınız yere sorun.

Garantisi bozulmaz kasayı açsanız bile ama eğer diyelim ki kasayı açtınız yanlışıkla tornavidayla bir yeri çizdiniz ve bilgisayar bozuldu o zaman garantinin dışına çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı