HP Victus 16 nerede temizlettirilir?

RHEZNOW

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4060 ve Ryzen 5 7640HS'li bir laptopa sahibim, küçük bir şehirde yaşıyorum 5 gün kadar İstanbul'da kalacağım burada bir teknik servise götürsem temizlik işlemlerini yaptırabilir miyim? Arka tarafındaki 2 fan çok tozlandı o yüzden eskisinden daha sesli çalışıyor ve 5 6 derece daha sıcak çalışıyor. Alalı 10 ay oldu ve ekran kartı maksimim 73 75 civari işlemci de maksimum 85'e çıkıyor.

RTX 4060 ve Ryzen 5 7640HS'li bir laptopa sahibim, küçük bir şehirde yaşıyorum 5 gün kadar İstanbul'da kalacağım burada bir teknik servise götürsem temizlik işlemlerini yaptırabilir miyim? Arka tarafındaki 2 fan çok tozlandı o yüzden eskisinden daha sesli çalışıyor ve 5 6 derece daha sıcak çalışıyor. Alalı 10 ay oldu ve ekran kartı maksimim 73 75 civari işlemci de maksimum 85'e çıkıyor.

Tam emin olmamakla beraber HP yetkili servisi temizlik yapmıyor diye biliyorum en azından ben 1.5 2 sene önce sorduğumda yapmıyorlardı. Mahallelerdeki bilgisayarcılar yapar ama ben vermeyi tercih etmiyorum. Temizliğini kendim açıp yaptım, RAM ve SSD yükseltmesi ile beraber. HP kapak açma ve yükseltmelere garanti bozmuyor (yine de sorun tekrar).

Victus cihaz vardı elimde aynı modelden sizinki ile. Teknik servis deneyimim berbattı 2 ay boyunca bekledim artık gelmeyince haklarımı kullanıp aynı cihazın sıfırını talep ettim, 1 ayda yurt dışından geldi yolladılar. Şikayet sitelerinde benzer şikayetleri görebilirsin. Elden cihaz almıyorlar diye biliyorum. Kendin açıp temizleyebilirsin, çok detaylı temizliğe ihtiyacı olmaz 1 ay sonra belli bir kısma kadar tekrardan tozlanacak komple temizlesen de, üstündeki öbekleri alsan yeter bence.

Tam emin olmamakla beraber HP yetkili servisi temizlik yapmıyor diye biliyorum en azından ben 1.5 2 sene önce sorduğumda yapmıyorlardı. Mahallelerdeki bilgisayarcılar yapar ama ben vermeyi tercih etmiyorum. Temizliğini kendim açıp yaptım, RAM ve SSD yükseltmesi ile beraber. HP kapak açma ve yükseltmelere garanti bozmuyor (yine de sorun tekrar).
Eğer bilgisayardan ayrı kalabilirim diyorsan garantiye çok ısınma şikayeti ile gönder yine temizlerler zaten .

Evet aynı laptop bende de var havayı çok çekiyor bu iyi ama tozda bırakıyor sıcaklık sorunu yok ama görüntü kirliliği yapıyor tıkar ilerleyen zaman çok çekmesi bu konuda kötü servis yapar hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı