Daha fazla
Victus cihaz vardı elimde aynı modelden sizinki ile. Teknik servis deneyimim berbattı 2 ay boyunca bekledim artık gelmeyince haklarımı kullanıp aynı cihazın sıfırını talep ettim, 1 ayda yurt dışından geldi yolladılar. Şikayet sitelerinde benzer şikayetleri görebilirsin. Elden cihaz almıyorlar diye biliyorum. Kendin açıp temizleyebilirsin, çok detaylı temizliğe ihtiyacı olmaz 1 ay sonra belli bir kısma kadar tekrardan tozlanacak komple temizlesen de, üstündeki öbekleri alsan yeter bence.
2 ay mı? Pek sıcak değilim ama en iyisi kendim yapmak 15 dakikalık bir işlem için 2 ay bekletmek nedir yahu şaka gibi.
Evet aynı laptop bende de var havayı çok çekiyor bu iyi ama tozda bırakıyor sıcaklık sorunu yok ama görüntü kirliliği yapıyor tıkar ilerleyen zaman çok çekmesi bu konuda kötü servis yapar hocam.
Sıcaklık konusunda pek sıkıntım yok benim de, 85 derece gayet iyi değerler diye biliyorum ama fan sesi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Neredeyse her oyunda 5000 RPM çalışıyor ve oyundan çıktıktan sonra da 10 dakika aynı hızda devam ediyor, bazen yeniden başlatıyorum öyle düzeliyor.