Bir aralar 97'e çıktı geri indi bir daha çıkmadı bende merak ettim. Önceki cihazımda ölü piksel olduğundan değiştim ve onda fan açmamasına rağmen 29 27 civarlarındaydı boştayken.
Dostlar herkese merhaba, HP Victus 16-R0046NT model bilgisayar kullanıyorum. Şu an şarja takılı değilken boşta işlemci değerlerim şu şekilde.
Sadece normal olup olmadığından şüphelendim, teşekkürler.
Omen Gaming Hub uygulamasında bu şekilde.
Eki Görüntüle 2222713
Eki Görüntüle 2222714
Hocam kusura bakmayın, 1 saat ban yemiştim cevap yazamadım.Gayet normal duruyor. Oyundaki değerlerini de atarsanız daha net bir yorum yaparız.
Battlefield 1 oynuyorum genelde onda da ultra ayarlarda 90 küsür derece orta ve yüksek ayarlarda ise 75 derecelerde seyir ediyor.Gayet normal duruyor. Oyundaki değerlerini de atarsanız daha net bir yorum yaparız.
Hocam kusura bakmayın, 1 saat ban yemiştim cevap yazamadım.
Battlefield 1 oynuyorum genelde onda da ultra ayarlarda 90 küsür derece orta ve yüksek ayarlarda ise 75 derecelerde seyir ediyor.
Daha yeni aldım, bakımları yapmadım yeni cihaz olduğu için.Ne zaman alındı cihaz? En son bakım ne zaman yapıldı?
Daha yeni aldım, bakımları yapmadım yeni cihaz olduğu için.
Bir aralar 97'e çıktı geri indi bir daha çıkmadı bende merak ettim. Önceki cihazımda ölü piksel olduğundan değiştim ve onda fan açmamasına rağmen 29 27 civarlarındaydı boştayken.Normal gibi duruyor değerler. Ayrıca laptop sonuçta, ve bu zamanlarda havalar çok sıcak.
Normal gibi duruyor değerler. Ayrıca laptop sonuçta, ve bu zamanlarda havalar çok sıcak.
Bir aralar 97'e çıktı geri indi bir daha çıkmadı bende merak ettim. Önceki cihazımda ölü piksel olduğundan değiştim ve onda fan açmamasına rağmen 29 27 civarlarındaydı boştayken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.