Çözüldü HP Victus 16-R0046NT sıcaklık değerleri normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leninD

Kilopat
Dostlar herkese merhaba, HP Victus 16-R0046NT model bilgisayar kullanıyorum. Şu an şarja takılı değilken boşta işlemci değerlerim şu şekilde.
Sadece normal olup olmadığından şüphelendim, teşekkürler.
Omen Gaming Hub uygulamasında bu şekilde.

resim_2024-06-15_000943814.png

resim_2024-06-15_001103399.png

Çözüm
Bir aralar 97'e çıktı geri indi bir daha çıkmadı bende merak ettim. Önceki cihazımda ölü piksel olduğundan değiştim ve onda fan açmamasına rağmen 29 27 civarlarındaydı boştayken.

Anlık bu tarz yükselmeler olabiliyor. Yeni cihaz. 90 üstünde sürekli seyretmediği sürece sorun yok diye düşünüyorum.
Dostlar herkese merhaba, HP Victus 16-R0046NT model bilgisayar kullanıyorum. Şu an şarja takılı değilken boşta işlemci değerlerim şu şekilde.
Sadece normal olup olmadığından şüphelendim, teşekkürler.
Omen Gaming Hub uygulamasında bu şekilde.

Eki Görüntüle 2222713

Eki Görüntüle 2222714

Gayet normal duruyor. Oyundaki değerlerini de atarsanız daha net bir yorum yaparız.

Gayet normal duruyor. Oyundaki değerlerini de atarsanız daha net bir yorum yaparız.
Hocam kusura bakmayın, 1 saat ban yemiştim cevap yazamadım.

Battlefield 1 oynuyorum genelde onda da ultra ayarlarda 90 küsür derece orta ve yüksek ayarlarda ise 75 derecelerde seyir ediyor.

Hocam kusura bakmayın, 1 saat ban yemiştim cevap yazamadım.

Battlefield 1 oynuyorum genelde onda da ultra ayarlarda 90 küsür derece orta ve yüksek ayarlarda ise 75 derecelerde seyir ediyor.

Ne zaman alındı cihaz? En son bakım ne zaman yapıldı?

Daha yeni aldım, bakımları yapmadım yeni cihaz olduğu için.

Normal duruyor değerler. Anlık yükselmeler olabilir. Ayrıca laptop sonuçta, ve bu zamanlarda havalar çok sıcak.

Normal gibi duruyor değerler. Ayrıca laptop sonuçta, ve bu zamanlarda havalar çok sıcak.
Bir aralar 97'e çıktı geri indi bir daha çıkmadı bende merak ettim. Önceki cihazımda ölü piksel olduğundan değiştim ve onda fan açmamasına rağmen 29 27 civarlarındaydı boştayken.

Normal gibi duruyor değerler. Ayrıca laptop sonuçta, ve bu zamanlarda havalar çok sıcak.

Model hakkında ne düşünüyorsun acaba öğrenebilir miyim?

Anlık bu tarz yükselmeler olabiliyor. Yeni cihaz. 90 üstünde sürekli seyretmediği sürece sorun yok diye düşünüyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı