Çözüldü HP Victus 16-R0052NT 7P6l8EA modelinde ikinci M.2 SSD slotu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yeni Victus 16 kasası ilk çıktığında aynı soru 16-R00000 kasa için sorulmuştu damışman denen şahış yok demişt. O zaman attığım bu videoyu biraz araştırınca buldum. Firmanın yayımladığı bir videodan bile bir haberler. Aklınız kalmasın üründe çift M.2 slotu var. 16-S0000 olanlarda tek M.2 mevcut. O konuyu bulursam ekleyeceğim buraya

İyi günler, hocam HP ürün danışmanı ve size güvenerek satın aldım. İlk gün performansına baktım test ettim gayet guzeldi fakat içini açtığımda büyük bir hayal kırıklığına ugradim... Tek M.2 slotu beni karşıladı.
Harici kullanım için böyle bir şey olabilir. Kasa içine kullanım için bir çözüm yok muhtemelen.

Çok üzücü ve sinir bozucu bir olay yani kendi danışmanı bile yanlış bilgi veriyor. Yani anlamadım ürün kodu ve model numarası doğru o zaman niye yok çok garip.

Çok üzücü ve sinir bozucu bir olay yani kendi danışmanı bile yanlış bilgi veriyor yani anlamadım ürün kodu ve model numarası doğru o zaman niye yok çok garip.

Neyse hocam yapacak bir şey yok en kötü derdimiz bu olsun harici şekilde falan hallederim herhalde, danışmana da söylerim gerekli detayları o da bilgilensin 😊 Yorumlarda da diğer insanları uyarırım öyle devam yani, hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzücü ve sinir bozucu bir olay yani kendi danışmanı bile yanlış bilgi veriyor. Yani anlamadım ürün kodu ve model numarası doğru o zaman niye yok çok garip.

Teknik elemanlar dışında danışmanları zaten CPU ve GPU dışında bilgisi yokta kendi yüklediler kasa açılma videosundan bile farklı olması saçma bir durum. Hiç beklemezdim böyle çıkmasını, bende şaşırdım. Böyle olmaması lazımdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı