Dostlar selam. Alttaki linkte vermiş olduğum laptopu alıyorum bu laptopu 2 varyantı var, bunu alamayıp onu alırsam yeniden konu açacağım sanırım neyse. Driver kurulumları falan nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok ve bilgisayar FreeDOS. Bu işlerde bilgili bir yakınım var ona W11 yüklemeyi planlıyorum yalnız nasıl olur ne yapmam gerek hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
HP Victus 16 - R0052NT Intel Core i5 - 13500H 16GB RAM 512GB SSD 6GB GeForce RTX 4050 16.1 inç FHD FreeDOS Siyah 7P6L8EA - HP Store Türkiye
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus 16 - R0052NT Intel Core i5 - 13500H 16GB RAM 512GB SSD 6GB GeForce RTX 4050 16.1 inç FHD FreeDOS Siyah 7P6L8EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
Windows'u kurduktan sonra Windows Update üzerinden sürücülerin hepsini kurun. Sonrasında Download the latest official NVIDIA drivers bu siteden sizin ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun.
Bütçeniz maksimum kaç olur?
Windows'u zaten başkasına yükletecekmişsin, Driverlar'ı da önce Wi-Fi driverını kur sonra geri kalan driverları Windows kendisi otomatik kurar
Buna da bakabilirsiniz.Hocam bütçeyi yeterince zorladım öyle diyeyim. 25000'di ama bu laptopu çok beğendim biraz daha üstüne çıktım.
Wi-Fi driverını nereden kuruyoruz hocam?
Hocam bütçeyi yeterince zorladım öyle diyeyim. 25000'di ama bu laptopu çok beğendim biraz daha üstüne çıktım.
Wi-Fi driverını nereden kuruyoruz hocam?
Hocam bütçeyi yeterince zorladım öyle diyeyim. 25000'di ama bu laptopu çok beğendim biraz daha üstüne çıktım.
Wi-Fi driverini nereden kuruyoruz hocam?
Buna da bakabilirsiniz.
HP Victus Laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16GB RAM 512GB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX 4060 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah 7Z5Z2EA - HP Store
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16GB RAM 512GB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX 4060 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah 7Z5Z2EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargowww.hpstore.com.tr
HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5 7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bir düşünün bence.
Gerek yok onu da Windows hallediyor.
Bu arada wifi şeyini windows kurmuyordu sanırım @Bestty hocam.Kendim kurmuştumHocam tavsiye için teşekkürler ama dediğim gibi yeterince çıktım zaten. Fazlasına da gerek yok 4060'ın 4050'den fersah fersah üstün olduğunu biliyorum ama kararım bu yönde. Bu bütçede (29000) tavsiye verirseniz onu değerlendiririm.
Teşekkür ederim hocam. Düşünürüm.
HP'nin yazılımları var onları indir driverları otomatik indirecek başka bir şeye elleme
Bu arada Wi-Fi şeyini Windows kurmuyordu sanırım @Bestty hocam. Kendim kurmuştum
HP'nin yazılımları var onları indir driverları otomatik indirecek başka bir şeye elleme.
Bu arada Wi-Fi şeyini Windows kurmuyordu sanırım @Bestty hocam. Kendim kurmuştum.
Ben kurulum yaparken Wi-Fi driverı kurmamıştım. Neyse önce Windows Update ile kursun olmazsa HP'den yapabilir.