HP Victus 16-R1032NT alınır mı?

lonq

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus serisi genel olarak iyidir, fiyatını bilemiyorum da sensör sorunu yok diye biliyorum.

Bu modellerde hall sensörü sorunu var diyorlar ama o durumu bilemem ben 2 yıldır HP Victus 16 kullanıyorum çok memnunum ısınma sorunu vardı içini açıp fan temizliğini ve termal macununu değiştirdim yaptım Assetto Corsa CS2 ranch SIM gibi oyunlarda ekran kartı 68 işlemci ise 83ü geçmiyor fanlarda aşırı sessiz.

Bu modellerde hall sensörü sorunu var diyorlar ama o durumu bilemem ben 2 yıldır HP Victus 16 kullanıyorum çok memnunum ısınma sorunu vardı içini açıp fan temizliğini ve termal macununu değiştirdim yaptım Assetto Corsa CS2 ranch SIM gibi oyunlarda ekran kartı 68 işlemci ise 83ü geçmiyor fanlarda aşırı sessiz.
Bu modellerde hall sensör sorunu şu anlık görülmedi hocam. R0 ve S0 serilerinde geçerli bu durum, ayrıca bu kasa 14700HX gibi işlemciyi soğutamaz maalesef. Intel işlemcili HP Victus'lar cayır cayır yanıyor.

Bu modellerde hall sensör sorunu şu anlık görülmedi hocam. R0 ve S0 serilerinde geçerli bu durum, ayrıca bu kasa 14700HX gibi işlemciyi soğutamaz maalesef. Intel işlemcili HP Victus'lar cayır cayır yanıyor zaten.

İşlemci ısınma sorununu bu laptopu kullanmış bir kişiye sormak gerekiyor ama dediğiniz doğru ise tabii ki de alınmaz.

hocam 100 sRGB diyor özelliklerinde , bu fiyat bandında en iyi laptop bu mu

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ji&utm_source=pc&utm_medium=cimri&wt_pc=cimri

Peki bu kasa sogutur mu islemciyi

HP'nin kendi sitesinde %62.5 sRGB diye belirtilmiş, bu bütçede %100 DCI-P3 laptoplar bulunur.

Kaynak: https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2102102347

Attığım Slayer 4 model ise şu an fiyatının en iyisi. MSI Sword kasa kullanıyor ve MSI'ın sürücülerine sahip, yazılımdan yana sıkıntı yok. Bildiğiniz MSI logosu yerine GameGaraj logosunu koymuşlar, tasarımdan da anlarsınız zaten. QHD+, IPS, 240Hz ve %100 DCI-P3 panele sahip, dehşet bir paneli var diyebiliriz. 140W 4060 ekran kartı ve 14700HX gibi bir canavar işlemciye sahip. Soğutma performansı güzel ve kasa kalitesi de sert plastik olmasına rağmen gayet iyi. Alıp geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı