Oyun bilgisayarı dünyasına adım atmaya hazır mısınız? Olağanüstü bir oyun deneyimine açılan kapınız Lenovo LOQ 15ARP9 ile tanışın.
Bu Lenovo olan Ryzen işlemcili olanları alınmasını öneriyorlar. HX olan modellerde yanma çok oluyormuş. 13 ve 14.nesil çoğunlukta deniyor. 12.nesilde de yaşayanlar olmuş. O yüzden garanti olsun diye daha iyi işlemcili 7435HS olan modeli almayı düşündüm. Bir de 170W şarj aleti gönderiyorlarmış 4050'li modellerde bu yüzden yanma olanlar da olmuş 4060'ta 230W olan şarj aleti gönderildiği için Ryzen işlemcili 4060'lı modeller daha garanti biraz.
HP Victus 16-R1057NT Gaming Laptop (9J260EA) HP Victus modeli de bu model işlemcisi Lenovo'dan daha iyi ve iGPU olduğu için yani işlemcinin birleşik ekran kartı olan UHD Graphics olduğu için şarjı daha iyi gider ben üniversitede mühendislik ve oyun için kullanacağım benim için şarj biraz önemli. Tercihim malzeme kalitesi ve ekranı kötü olan Victus olacak gibi. Lenovo'nun malzeme kalitesi ve ekranı iyi ama işlemcisi daha kötü ve şarjı daha kötü olduğu için tercih etmeyeceğim gibi duruyor. Ama hala fikir almaua ihtiyacım var. Lenovo Hindistan üretimi sorunlu diyorlar. Yani çok söylenti var.