Kısa bir süre önce bu bilgisayarı aldım ve son 3 gündür bilgisayarım video izlerken, oyun oynarken, anlık olarak 1-2 saniyelik takılıyor ve geri düzeliyor.
Özellikler:
-AMD Ryzen 7 7840HS.
-RTX 4070.
-32 GB RAM.
-DDU ile ekran kartının driverlarını temizleyip tekrar kurdum.
-BIOS'u güncelledim.
-Driverları güncelledim.
Fakat sorun hala devam ediyor. Çözümü nedir?
Fan sesi var fakat diğer dediğiniz sorunlar yok.Ya çıkar fakat bu laptopun fan seslerinden ve ekran kartından şikayet edenler varmış VRAM sıkıntılıymış hani böyle olumsuz durumlar duyunca çok alasımda gelmedi şahsen.
sen kendin kullanıyor musun ?Fan sesi var fakat diğer dediğiniz sorunlar yok.
birde işlemci çok güçlü çok ısınır gibi geliyorFan sesi var fakat diğer dediğiniz sorunlar yok.
Sen kendin kullanıyor musun?
Isınma sorunu yok.sen kendin kullanıyor musun ?
birde işlemci çok güçlü çok ısınır gibi geliyor
Hayır fakat kullanıcıları tarafından en yüksek modda fazla ses olduğunu söyleniyor. Tabii sesin rahatsızlığı kişiden kişiye göre değişir. Bütçe çıkıyorsa düşünmeden alın Slayer modeli rakipsiz çünkü.
Isınma sorunu yok.
sen kullanıyor musun
Önermemiz için kullanmamız gerekmiyor, kullanmıyoum.Sen kullanıyor musun?
haklısınız tabi ki ben sadece sormak istedim kullanıyor musunuz diye. fan sesini soracaktımÖnermemiz için kullanmamız gerekmiyor, kullanmıyoum.
Bir de ölü
Ölü piksel çıkıyor diyorlar gerçi bu laptopluk bir sıkıntı değil ama bilemiyorum birkaç konuya baktım insanlar hep iade ettiğini söylüyor fan sesinden dolayı, kulaklık taksam oyun oynarken duyar mıyım yine de fan sesini sizce
Sen kullanıyor musun?
Hayır fakat kullanıcıları tarafından en yüksek modda fazla ses olduğunu söyleniyor. Tabii sesin rahatsızlığı kişiden kişiye göre değişir. Bütçe çıkıyorsa düşünmeden alın Slayer modeli rakipsiz çünkü.
Isınma sorunu yok.
zaten para ay sonunda gelicek ama yinede sormak istedimhaklısınız tabi ki ben sadece sormak istedim kullanıyor musunuz diye. fan sesini soracaktım
GameGaraj üzerinde stoku kalmamış bu laptopun Hepsiburada'da var fakat galiba tek farkı RAM'lar 5600 değil de 4800MHz çok bir fark olur mu stok beklemeli miyim?