HP Victus 16-S0012NT mi Acer Nitro 5 AN515 mi?

HP Victus 16-S0012NT
Acer Nitro 5 AN515-58-51B4

İkisinden birini almak zorunda olsaydınız hangisini alırdınız?
Bu cihazların kronik bir sorunu var mı?

Kesinlikle HP. Aradaki işlemci farkı uçurum. 2012'den beri 4 farklı HP laptop kullandım uzun süreli ve bugüne kadar hiç büyük sorun yaşamadım HP ile. Acer hakkında zamanında olumsuz yorumlar duyduğum olmuştu.

Kafam karıştı biriniz HP öneriyor diğeriniz Acer

Hocam HP'nin işlemcisi daha iyi. Ben Acer kullanmış birisi değilim o yüzden Acer hakkında bir iddiam yok sadece geçmişte Acer hakkında olumsuz yorumlar duymuş birisiyim marka kötü kesinlikle demiyorum. Elimden 4 farklı HP laptop geçti ki paylaştığınız HP laptopun aynısı arkadaşımda var o yüzden bildiğim cihaz. 4060, 7840HS'li model.

Hocam HP'nin işlemcisi daha iyi. Ben Acer kullanmış birisi değilim o yüzden Acer hakkında bir iddiam yok sadece geçmişte Acer hakkında olumsuz yorumlar duymuş birisiyim marka kötü kesinlikle demiyorum. Elimden 4 farklı HP laptop geçti ki paylaştığınız HP laptopun aynısı arkadaşımda var o yüzden bildiğim cihaz. 4060, 7840HS'li model.
Anladım, teşekkürler.

Kesinlikle HP. Aradaki işlemci farkı uçurum. 2012'den beri 4 farklı HP laptop kullandım uzun süreli ve bugüne kadar hiç büyük sorun yaşamadım HP ile. Acer hakkında zamanında olumsuz yorumlar duyduğum olmuştu.
Uçurum değil, HP o işlemciyle 15k civarı puan alıyor. Nitro 14.7k alıyor. HP power limitleri sağ olsun R7 7840HS alıyorsun başka işlemci performansı alıyorsun. Ayrıca HP soğutması da iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı