HP Victus 16-S0023NT kronik sorun çıkarır mı?

Yani hocam Excalibur'lara cok sıcak bakmıyorum ben bütçeyi biraz daha artirip Acer ve ASUS'lara bakabilirim diye düşünüyorum.

Bütçe artırırsan ASUS'lara bak bence, yaptıkları işi iyi yapıyorlar, kasaları falan sertifikalı dayanıklılık konusunda, başın ağrımaz.

Anakart değişimi isterler, tabii bedelini ödemen karşılığında, belki lehim değişimi yaparlar sadece, oda 200 300 lira gibi bir şey sanırım.
Bazı kişiler servise vermiş ve çoğu kişiye yurt dışından parça bahanesi ile baya bekletmişler,acaba ben de servise versem,21 iş gününü geçtikten sonra iade mi istesem?Şu cihazdan kurtulmak için herşeyi yaparım.

Verin hocam ben garanti uzatmak zorunda kaldım ne olur ne olmaz. Ya anakart değişir sizin ya da Hall sensor sökerler. Servise verilmeden önce anakartın seri numarası gibi bir şey vardı anakarta has, ona bakıp yollayın. Değiştirmeden Hall sensor söküp halletik diyebiliyorlar.
Anladım hocam, sağolun bilgilendirme için.

Hocam ASUS'larda ısınma problemi varmis dogru mi bilmiyorum ama Acer'lar hakkında bir bilginiz var mı?

Hocam ısınma her Gaming Laptop'da var ki bence ASUS'un soğutucu bloğu daha iyi, Acer biraz daha bütçe dostu, ısınma sorunu onda da var.
Ben bir dönem bunu kullandım, ısınma sorunu diyebileceğimiz dereceler bunda da vardı. Maalesef stabil oyun oynamak çok zor laptoplarda, hele yeni nesil CPU ve GPU'larla imkansız hale geldi, masaüstü'nün harici soğutmayla zar zor stabil tuttuğu dereceleri o küçük kasadan bekleyemezsiniz, beklemeyin.

Hocam ısınma her Gaming Laptop'da var ki bence ASUS'un soğutucu bloğu daha iyi, Acer biraz daha bütçe dostu, ısınma sorunu onda da var.
Ben bir dönem bunu kullandım, ısınma sorunu diyebileceğimiz dereceler bunda da vardı. Maalesef stabil oyun oynamak çok zor laptoplarda, hele yeni nesil CPU ve GPU'larla imkansız hale geldi, masaüstü'nün harici soğutmayla zar zor stabil tuttuğu dereceleri o küçük kasadan bekleyemezsiniz, beklemeyin.

Anladim hocam teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı