HP Victus 16-S0023NT vs MSI Thin GF63 12VE-083xtr

Tutu_Mp4

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, mühendislik fakültesi kazandım. 30k bütçem var. Forumları filan gezdim ve en iyi bunların ikisini buldum. Hangisini almalıyım?

Bu cihazı çok gördüm fakat HP bilgisayarlar nasıl bilmiyorum.

Bu da bayağı iyi geldi ama kararsız kaldım.

Merhaba, mühendislik fakültesi kazandım. 30k bütçem var. Forumları filan gezdim ve en iyi bunların ikisini buldum. Hangisini almalıyım?

Bu cihazı çok gördüm fakat HP bilgisayarlar nasıl bilmiyorum.

Bu da bayağı iyi geldi ama kararsız kaldım.
Victus alınır, MSI çöp. ekran kartı en düşük güç seçeneğinde ve anca 3050 performansı verebiliyor. Bunu sadece ben değil, bütün dünya forumlarında 2023'ün ek kötü bilgisayarı olarak kabul edildi. Zaten Victus 4060 ile 5-0 öne geçiyor.

Victus alınır, MSI çöp. Ekran kartı en düşük güç seçeneğinde ve anca 3050 performansı verebiliyor. Bunu sadece ben değil, bütün dünya forumlarında 2023'ün ek kötü bilgisayarı olarak kabul edildi. Zaten Victus 4060 ile 5-0 öne geçiyor.

Victus alınır, MSI çöp. Ekran kartı en düşük güç seçeneğinde ve anca 3050 performansı verebiliyor. Bunu sadece ben değil, bütün dünya forumlarında 2023'ün ek kötü bilgisayarı olarak kabul edildi. Zaten Victus 4060 ile 5-0 öne geçiyor.

Peki bu fiyat seviyesinde 30 fazla gecmeyecek şekilde onerebilecegin başka bir laptop var mı hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı