Çözüldü HP Victus 16-S0035NT laptopta ses çıkış cihazı yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Göktürk Geren

Decapat
Daha fazla  
Şu an laptopum ses çıkış cihazı bulamıyor. Hiçbir sıkıntı yokken bir WhatsApp'tan açığım bir video takıldı, arkada da takılmanın sesi vardı. Cihazı yeniden başlattım ve şu an ses çıkış cihazı bulamıyor. DDU ile Realtek sürücülerini sildim, Realtek UAD yükledim fakat hala aynı sorun var.
Bu arada ses sürücüsü asla silinmiyor. Hem aygıt yöneticisinden hem de DDU ile denedim, fakat her seferinde aygıt yöneticisinde sürücü aynı şekilde duruyor.
(Nedense aygıt yöneticisinde SS alamıyorum.)

Lazım olursa diye donanım kimliklerini yazıyorum.
Realtek -
SWC\VEN_10EC&AID_0013

AMD Mic-
MMDEVAPI\AudioEndpoints

Cihazım Victus 16-S0035NT
Windows 11 güncel.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-30 220546.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-30 220546.png
    132,3 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Görsel 2024-11-30 saat 22.09.33_3ca8dbd2.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-30 saat 22.09.33_3ca8dbd2.jpg
    173,9 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
DDU ile işlemcinizin dahili GPU sürücüsünü silip tekrar kurun bakalım.

Değişen bir şey olmadı yine... Her şeyi baştan kurmuşken DDU ile Realtek'i tekrar silip yükleyeceğim.

Değişen bir şey olmadı yine... Her şeyi baştan kurmuşken DDU ile Realtek'i tekrar silip yükleyeceğim.

Hala değişen bir şey yok. Bilgisayarı sıfırlamaktan başka çarem yok gibi duruyor. Güncellerim burayı tekrar.

Hocam dün gece sıfırlayıp tekrar kurdum driverları. Birkaç kez yeniden başlattım ama düzelen bir şey olmadı.
Fakat, bu sabah bilgisayarı açtığımda düzelmişti. Gecenin bir yarısı benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler hocam. İyi sosyaller.

Hala değişen bir şey yok. Bilgisayarı sıfırlamaktan başka çarem yok gibi duruyor. Güncellerim burayı tekrar.

Hocam dün gece sıfırlayıp tekrar kurdum driverları. Birkaç kez yeniden başlattım ama düzelen bir şey olmadı.
Fakat, bu sabah bilgisayarı açtığımda düzelmişti. Gecenin bir yarısı benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler hocam. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı