HP Victus 16 S0044NT alınır mı?

Bütçe
30.000-40.000
Siz bu ürünü kullandınız mı?

Çok bir süre değil. Ödünç alıp biraz baktım. Fan sesi normal düzeydeydi. Daha sonra kullanıcı incelemelerine bakarak daha fazla araştırdım modeli. Kısıtlama olamamasından soğutmasına kadar bilgi var zaten attığım incelemede.

@şifre20 fakat Victus daha sessiz o doğru. Bazı nedenlerden tabii.

Çok bir süre değil. Ödünç alıp biraz baktım. Fan sesi normal düzeydeydi. Daha sonra kullanıcı incelemelerine bakarak daha fazla araştırdım modeli. Kısıtlama olamamasından soğutmasına kadar bilgi var zaten attığım incelemede.

@şifre20 fakat Victus daha sessiz o doğru. Bazı nedenlerden tabii.

Bazı nedenler derken? Ben kendim Victus kullanıyorum ve henüz pek kısıtlama görmedim. Birkaç modelinde kısıtlama var sadece. Bana kalırsa burası tamamen tercih meselesi. Çünkü çoğu laptop belirtilen bütçe içinde.

Bazı nedenler derken? Ben kendim Victus kullanıyorum ve henüz pek kısıtlama görmedim. Birkaç modelinde kısıtlama var sadece. Bana kalırsa burası tamamen tercih meselesi. Çünkü çoğu laptop belirtilen bütçe içinde.

Kısıtlama göremezsin zaten. Limits kısmı var thorttlestop programında. Olması gerekenden az FPS alıyorsun yani. Bu soğutmayı dengelemek için yapılıyor. Attığım da öyle bir şey söz konusu değil. Soğutma olarak buna rağmen daha başarılı. Bazı nedenler dediğim bu işte. İşlemci ısınamasın diye kısıtlıyorlar ve fan seside düşmüş oluyor.

Boş algı, marka karalama, Türk düşmanlığı.

Tamam kardeşim aynen Türk düşmanlığı. Markayı karaladığım yok düzgün şeyler üretirse ki her yeni seride biraz daha üstüne koyarak ilerliyorlar kimse bir şey demez. Ayrıca eleştirdiğim tek nokta çok fan sesi çıkarmasıydı. Buradan konuyu buraya nasıl getirdiniz anlamadım. Güzel bir algı oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı