Normali nasıl olur bilmem ama bizde şöyle oldu;
İlk talep: Servis yolu ile tamir.
Beceremediler, 1 hafta sonra geri bozuldu ve ısınma problemleri başladı.
İkinci talep: İade denemesi.
İade talebi için incelenmeye teknik servise gitti, onay verdiler ve bize doa formu yolladılar. Ama cıhaz t*knosaya nıyeyse gerı dondu dırekt ıadeye gıtmek yerıne?
Üçüncü talep: Tekrar ıade denemesı.
Artık buna kim sebep oldu bilmiyorum ama cihaz ikinci adımda iade için doa formu verildiği halde t*knosa mağazasına geri döndü ve bu sefer tedarikçiye gitti, tedarikçi bu doa formu geçerli değil tarzı bir şey dedi ve t*knosanın mükemmel çalışanları sayesinde(anlatmadığım saçmalıklar dahil) 3.5 ay kullandığım laptopu 4 ayda anca iade ettim, tüm taksitlerini ödediğimiz laptopun parasını üstüne bir de taksit taksit aldık üstüne 50000TL'lik laptopun kampanya diye 45000 TL'sini geri verdiler. Artık parayı zar zor alabildiğimiz için çok sorgulamadan aldık ve koşarak kaçtık t*knosa mağazasından.
Zaten arena bilgisayar bize sizin dediğiniz tarzda bir şey dedi hocam biz HP teknik servisiyle konuşurken size doa formu gönderdik e mailden onu basıp t*knosaya verin diye ama arena bilgisayarda doa formunu onlar veremez dedi kendileride kontrol ettiler açıkçası muz cumhuriyeti kalitesinde bir iş döndüğü için bende artık pes ettim ne yanlış ne doğru.
Bu arada doa formu olduğu iddia edilen docx zımbırtısı hala duruyor, 16:30-17:00 gibi okuldan eve geri dönüyorum önemli bilgileri sansürleyip paylaşabilirim.