HP Victus 16-S1002NT alınır mı?

PrOoFfStRiKeR

Megapat

-Cihaz nasıl kişisel görüşleriniz nedir siz olsanız alır mısınız?
-HS işlemci olması üzer mi performans anlamında?
-Intel işlemcilerin W değerleri çok yüksek içindeki işlemci R7-8845HS 54W değere sahip yeterli midir? Isınma sorunu olacağını sanmıyorum ancak performans konusu şüphelendiriyor.
-Boşta M.2 yuvası var mı yoksa tek M.2 yuvasıyla mı geliyor?
-Sıcaklık değerleri kullanan varsa oyunlarda ne durumda Victus'ların iç kısmında bakır boru sayısı gözüme az geldi soğutma konusunda herkes sıkıntı yok dese de düşündürmüyor değil.
-Başka cihaz önerisi istemiyorum bu cihaz özelinde bilgi istiyorum.
-N11 de fiyatı 48k HB üzerinden almak istediğim için 51k.

Victus'a gozun kapali guvenebilirsin yaklasik bir senedir kullanıyorum gayet memnunum sicaklik ise gayet normal diger laptoplar gibi isinma problemi yok.

-Cihaz nasıl kişisel görüşleriniz nedir siz olsanız alır mısınız?
-HS işlemci olması üzer mi performans anlamında?
-Intel işlemcilerin W değerleri çok yüksek içindeki işlemci R7-8845HS 54W değere sahip yeterli midir? Isınma sorunu olacağını sanmıyorum ancak performans konusu şüphelendiriyor.
-Boşta M.2 yuvası var mı yoksa tek M.2 yuvasıyla mı geliyor?
-Sıcaklık değerleri kullanan varsa oyunlarda ne durumda Victus'ların iç kısmında bakır boru sayısı gözüme az geldi soğutma konusunda herkes sıkıntı yok dese de düşündürmüyor değil.
-Başka cihaz önerisi istemiyorum bu cihaz özelinde bilgi istiyorum.
-N11 de fiyatı 48k HB üzerinden almak istediğim için 51k.
kasasının full plastik olması biraz canımı sıksada cihazdan memnunum

Victus'a gozun kapali guvenebilirsin yaklasik bir senedir kullanıyorum gayet memnunum sicaklik ise gayet normal diger laptoplar gibi isinma problemi yok.

Hocam bende de bu modeli var formattan sonra ETS 2 Full ayarlar 144 sabit alıyordum formattan sonra 80 90 zar zor almaya başladı 14.01.2023 tarihinde aldım cihazı bir de F21 BIOS güncellemeden sonra oyunda CPU 70'e vurup 5 dakika geçmeden 90 95 98 derece ye ulaşıyor GPU 80 85 civarında BIOS'tan sonra oldu sanarsam birkaç Victus kullanan arkadaşlar da aynı sorun ile karşılaşmış HP Support Assistant üzerinde F22 sürüm geldi ama güncellemiyor hata veriyor Windows Update üzerinde de gözükmüyor mecburiyetinden düşük güç planı oluşturup Turbo Boost'u kapattım işlemci 2.60 3.20 arasında geziyor sıcaklık da düşüş oldu o şekilde ama neden normal şekilde kullanmak varken bir şeyleri kısıp kullanıyorum çok can sıkıcı bir durum benim için.

HP Victus 16-e1001nt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı