HP Victus 16-S1002NT laptop alınır mı?

Bütçe
45

halitrmk

Hectopat
Fiyatı biraz pahalı 48k idi baktım 51k ya çıkarmışlar. Üniversite mühendislik için kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz iyi bir ürün mü fiyatını hak ediyor mu?

Amazon.com.tr

Sizin farklı önerileriniz varsa alabilirim bütçe 45 bin civarı şimdiden teşekkürler.

HP tavsiye etmem dışı çok kötü düşmede hemen gidiyor pek de iyi sonuç vermiyor watt çok düşük kalıyor eğer fan sesi sıkıntı olmayacaksa Monster. Ama. Kulaklık takınca sesi Full kesiyor ama diğer insalar duyuyor rahatsız etmezse Monster al ederse MSI ASUS düşün.
Dogru info yok. Watt dusuk degil. Onca watt sahtekarligi yapan o msi gibi firmalara nazaran 120w koyuyor hep. Yukaridaki model alinir. Ekrani da guzel.

Doğru info yok yazmışsın doğru okumamışsın önce.
İki kez daha okudum. Yazdiklarindan sadece bir victus kullanip da malzemesini kotulediysen o zaman inanirim. Geri yazdıkların boş kaliyor. Madem ki doğru bana kaynak goster.

İki kez daha okudum. Yazdiklarindan sadece bir Victus kullanip da malzemesini kotulediysen o zaman inanirim. Geri yazdıkların boş kalıyor. Mademki doğru bana kaynak goster.

Casper hariç diğer bilinmedik markalarda hariç her laptopu kullandım. Peki sana hangi doğru kaynak lazım.

Casper hariç diğer bilinmedik markalarda hariç her laptopu kullandım. Peki sana hangi doğru kaynak lazım.
Sen bir victus kullandin mi o lazim bu konuda. Deneyimin neydi ? Hangi modelini kullandin tam olarak, o lazim. Bu butcede yukaridakinden daha iyisini sunabilecek bir cihaz bulabiliyor muyuz ? Bunun bilgisi lazim.

Sen bir victus kullandin mi o lazim bu konuda. Deneyimin neydi ? Hangi modelini kullandin tam olarak, o lazim. Bu butcede yukaridakinden daha iyisini sunabilecek bir cihaz bulabiliyor muyuz ? Bunun bilgisi lazim.
Hocam bu fiyata bundan iyisi yok gibi dediğiniz gibi %100srgb 7ms 144hz 32gb ram 4070 sizce almalımıyım?

Hocam bu fiyata bundan iyisi yok gibi dediğiniz gibi %100srgb 7ms 144hz 32gb ram 4070 sizce almalımıyım?
Alinir hocam. Umarim ekran fiyaskosu olmaz tekrardan. @YüzbaşıJohnPrice ne dersin alınır mı? Bu butcede pek bilgim yok fakat bir bu bir de 14700hx olandan haberim var. Onun linkini atar mısın varsa ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı