HP Victus 16-S1002NT laptop alınır mı?

Bütçe
45
Hocam attığınız bu laptopu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.RAM'leri 5600 Mt/s yazıyor ve bunu internetten MHz'ye çevirdiğimde 2800MHz çıkıyor fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800MHz
2.Isınmayla ilgili iki uç yorum var bir kısım çöp diyor bir kısım hiç ısınmıyor diyor
3.Daha önce HP cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok
Şimdiden teşekkürler, saygılar.
Daha ürün gelmedi ama şu sayfadan tüm özelliklerini inceleyebilirsiniz

Ram için şöyle yazıyor
Memory
16 GB DDR5-5600 MHz RAM (2 x 8 GB) Transfer rates up to 5600 MT/s. 2 x 8 GB

Hocam attığınız bu laptopu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.RAM'leri 5600 Mt/s yazıyor ve bunu internetten MHz'ye çevirdiğimde 2800MHz çıkıyor fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800MHz
2.Isınmayla ilgili iki uç yorum var bir kısım çöp diyor bir kısım hiç ısınmıyor diyor
3.Daha önce HP cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok
Şimdiden teşekkürler, saygılar.

Hocam selamlar ben hem ekranı iyi olduğundan hem de daha verimli çalıştığından ve ekstra bir uğraş gerektirmediğinden dolayı s-1002NT'yi seçtim. Sadece FPS oyunları oynuyorsanız 14700HX daha iyi performans verecektir.

Sadece FPS türü oyunlar oynuyorsanız 14700HX öneririm taktir sizin tabii ki de.

Bir de ürün elime ulaştıktan sonra yorum yapar deneyimimi aktarırım

Son düzenleme:
Bu bütçede başka pek alternatif yok Victus alabilirsiniz.

bu cihaz alttaki victusa tercih edilir mi?

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sd-8-gb-rtx4060-16-1-freedos-pm-HBC00006GO130

HP tavsiye etmem dışı çok kötü düşmede hemen gidiyor pek de iyi sonuç vermiyor watt çok düşük kalıyor eğer fan sesi sıkıntı olmayacaksa Monster. Ama. Kulaklık takınca sesi Full kesiyor ama diğer insalar duyuyor rahatsız etmezse Monster al ederse MSI ASUS düşün.
Hp Victus kullanıcısı olarak söylüyorum. Laptopu bir keresinde yaklaşık 1.5 metre yükseklikten çok sert bir şekilde yere düşürdüm. (kendi boyutundan daha küçük bir laptop çantası ile taşıyordum ve fermuar kapanmadığı için üst kısmı yukardan taşıyordu ve alt kısmı da çantanın altına zor sığıyordu ve çanta çok ağırken düşürmeme rağmen sadece köşesi yamuldu) daha sonrasında 120w ekran kartına sahip. Hp Victusun benim görüşümle tek kötü yanı kasa kalitesidir, elleyince anlıyorsunuz zaten onun dışında herhangi bir sıkıntısı yok soğutması da gayet iyi.

Selamlar s-1002NT cumartesi günü elimize ulaştı ve sorunsuz idi. 2 günlük tecrübemde gayet tatmin edici sonuçlar aldım denediğim oyunlar arasında ETS 2 Truckers MP, GTA 5, CS2, Dying Light, ranch Simulator, BeamNG.drive var hepsini en yüksek ayarlarda oynadım ve hepsinde iyi sonuçlar aldım bilgisayar sadece ranch Simulator'da 80 küsur dereceleri gördü (soğutucu ile kullanıyorum.) Ve 130 FPS civarı idi ve oyunda eski saveimi kullandım ekran 144 Hz olduğu için tüm oyunlarda V-Sync açmanızı öneririm genel olarak tatmin oldum tek eksisi pageup, pagedown, Home ve end tuşları NumLock'taki sayıların üzerine ve Caps Lock'u kapatsam dahi tuşlara oyunlarda bu tuşlara erişemiyorum.

Selamlar s-1002NT cumartesi günü elimize ulaştı ve sorunsuz idi. 2 günlük tecrübemde gayet tatmin edici sonuçlar aldım denediğim oyunlar arasında ETS 2 Truckers MP, GTA 5, CS2, Dying Light, ranch Simulator, BeamNG.drive var hepsini en yüksek ayarlarda oynadım ve hepsinde iyi sonuçlar aldım bilgisayar sadece ranch Simulator'da 80 küsur dereceleri gördü (soğutucu ile kullanıyorum.) Ve 130 FPS civarı idi ve oyunda eski saveimi kullandım ekran 144 Hz olduğu için tüm oyunlarda V-Sync açmanızı öneririm genel olarak tatmin oldum tek eksisi pageup, pagedown, Home ve end tuşları NumLock'taki sayıların üzerine ve Caps Lock'u kapatsam dahi tuşlara oyunlarda bu tuşlara erişemiyorum.
Merhaba yazmış olduğunuz bilgisayarı bilgisayar mühendisliği 1. sınıfa geçeceğimden dolayı almak istiyorum. Aynı zamanda da arada oynayacağım oyunlarda da üzmesin istiyorum. Bu süredeki kullanımlarınıza dayanarak önerir misiniz?

Hocalarım öncellikle iyi akşamlar umarım görür ve cevaplarsınız bende HP Victus almayı düşünüyorum ancak almayı istediğim model S0 ile başlıyor anladığım kadarıyla bu S0 ve R0 modelleri kronik Hall sorunlu imiş düzeldi mi acaba veya ben mi yanlış bakıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Hocalarım öncellikle iyi akşamlar umarım görür ve cevaplarsınız bende HP Victus almayı düşünüyorum ancak almayı istediğim model S0 ile başlıyor anladığım kadarıyla bu S0 ve R0 modelleri kronik Hall sorunlu imiş düzeldi mi acaba veya ben mi yanlış bakıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Hocam kesin bir çözüldü durumu yok sıkıntı yaşayabilirsin S1, R1 bu cihazlardada sıkıntı var bence şu an HP'ye hiç yaklaşma. Bende S1002NT var şu ana kadar sıkıntı yaşamadım
S1002NT de bilmiyorum bu sorun var mı hiç görmedim.

Merhaba yazmış olduğunuz bilgisayarı bilgisayar mühendisliği 1. sınıfa geçeceğimden dolayı almak istiyorum. Aynı zamanda da arada oynayacağım oyunlarda da üzmesin istiyorum. Bu süredeki kullanımlarınıza dayanarak önerir misiniz?

Hocam özürdilerim mesajınızı görmemişim herhangi bir cihaz aldınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı