HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16-S1019NT AMD Ryzen 7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX4060 16.1 inç FHD 144Hz A05N0EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
farklı bir cihaz öneriniz var mı peki artık karar vermek istiyorum bi cihazda tulpar v20.8.2 aldım iki kere cihaz değiştirilmesine rağmen ölü piksel çıkıyordu iade ettim
farklı bir cihaz öneriniz var mı peki artık karar vermek istiyorum bi cihazda tulpar v20.8.2 aldım iki kere cihaz değiştirilmesine rağmen ölü piksel çıkıyordu iade ettim
Farklı bir cihaz öneriniz var mı peki artık karar vermek istiyorum bir cihazda Tulpar v20.8.2 aldım iki kere cihaz değiştirilmesine rağmen ölü piksel çıkıyordu iade ettim
Fiyatı biraz pahalı 48k idi baktım 51k ya çıkarmışlar. Üniversite mühendislik için kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz iyi bir ürün mü fiyatını hak ediyor mu?
4060 Ryzen 7 7840HS olan modeli kullanmaktayım 250 nit üzer sadece ama seninkinin niti bilmiyorum soğutma açısından çok iyi olmuş Victus 16 ısınır diye düşünme.
4060 Ryzen 7 7840HS olan modeli kullanmaktayım 250 nit üzer sadece ama seninkinin niti bilmiyorum soğutma açısından çok iyi olmuş Victus 16 ısınır diye düşünme.
Donanim olarak rakipsiz. Her şeyi iyi olsun dersen bütçe artirackasin ya da daha kotu donanimli bir şey alacaksin. Ekrani iyi olsun dersen Ultrabook var bir suru piyasada. 250nit de az dogru. 300 veya 400 olsa iyi olurmus. Bazi Victus'larda bu nitleri karsiladigini gordum.
Donanim olarak rakipsiz. Her şeyi iyi olsun dersen bütçe artirackasin ya da daha kotu donanimli bir şey alacaksin. Ekrani iyi olsun dersen Ultrabook var bir suru piyasada. 250nit de az dogru. 300 veya 400 olsa iyi olurmus. Bazi Victus'larda bu nitleri karsiladigini gordum.
Hocam attığınız bu laptopu almayı düşünüyorum fakat kafamda soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.RAM'leri 5600 Mt/s yazıyor ve bunu internetten MHz'ye çevirdiğimde 2800MHz çıkıyor fakat mantıklı gelmedi böyle bir bilgisayara 2800MHz
2.Isınmayla ilgili iki uç yorum var bir kısım çöp diyor bir kısım hiç ısınmıyor diyor
3.Daha önce HP cihazım olmadı teknik servisi hakkında bilgim yok
Şimdiden teşekkürler, saygılar.