Çözüldü HP Victus 16 şarjı hızlı bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Laptop elime ulaşalı 5 gün oldu, %100 doluyken sadece YouTube açıkken 2,5 saat civarlarında bitiyor şarjı. Eco modda kullanıyorum yani harici ekran kartı aktif değil.
Kendi sitesinde 7 saat gibi bir değer yazıyordu tabii ben o kadar dayanmasını beklemiyorum ama kullananlar da genelde 4.5 saat dayandığını söylüyor.
Pil testi yaptığımda pil sağlıklı olarak gözüküyor.
Start up menüsünden pil testi yaptığımda da bu şekilde.
Sizce ne yapmalıyım?

462542192_2293505337676034_634595132180697667_n.jpg

Laptop elime ulaşalı 5 gün oldu, %100 doluyken sadece YouTube açıkken 2,5 saat civarlarında bitiyor şarjı. Eco modda kullanıyorum yani harici ekran kartı aktif değil.
Kendi sitesinde 7 saat gibi bir değer yazıyordu tabii ben o kadar dayanmasını beklemiyorum ama kullananlar da genelde 4.5 saat dayandığını söylüyor.
Pil testi yaptığımda pil sağlıklı olarak gözüküyor.
Start up menüsünden pil testi yaptığımda da bu şekilde.
Sizce ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2335505

Hybrid modda mı kullanıyorsunuz?

'Ürün modeli, yapılandırma, yüklü uygulamalar, özellikler, kullanım, kablosuz işlevleri ve güç yönetimi ayarları gibi çeşitli etkenlere göre Windows MobileMark 18 pil ömrü değişiklik gösterir.' yazıyor yani Hiçbir şey kullanmadığın zaman 7-8 saat gibi.

Macbooklarda chrome tarayıcısı pil süresini baya düşürüyordu safariye göre.Chrome kullanıyorsan belki farklı bir tarayıcı geçmen pil süresini arttırabilir ben eco modda 2 film izlemeye yetiyordu, yaklaşık 3-3.5 saat chrome+discord.
(Victus 3050ti i5-12500h)

Farklı tarayıcı deniyceksen chromium alt yapısını kullanmayan tercih edersen fark yaratabilir bence.

Normal opera değildi Opera GX'i deniyebilirsin az kaynak yiyor ve altyapısı farklı.

'Ürün modeli, yapılandırma, yüklü uygulamalar, özellikler, kullanım, kablosuz işlevleri ve güç yönetimi ayarları gibi çeşitli etkenlere göre Windows MobileMark 18 pil ömrü değişiklik gösterir.' yazıyor yani Hiçbir şey kullanmadığın zaman 7-8 saat gibi.

Macbooklarda chrome tarayıcısı pil süresini baya düşürüyordu safariye göre.Chrome kullanıyorsan belki farklı bir tarayıcı geçmen pil süresini arttırabilir ben eco modda 2 film izlemeye yetiyordu, yaklaşık 3-3.5 saat chrome+discord.
(Victus 3050ti i5-12500h)

Farklı tarayıcı deniyceksen chromium alt yapısını kullanmayan tercih edersen fark yaratabilir bence.
Farklı Tarayıcı da denerim ama pek fark yaratacağını düşünmüyorum.

Pil kalibrasyonu yaptırıyormuş sanırım müşteri hizmetleri ama 12 saat civarlarında sürdüğü için yapamadım henüz.

Hiçbir program açık değilen 1,5 dakikada %1 azalıyor şarjı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı