Merhaba, HP Victus 16 model laptopum var, cihazımda 500 GB'lik bir SSD bulunuyor ve bu alan bana yetmiyor. Bu SSD'yi başka bir 1 ya da 2 TB olan SSD ile değiştirebilir miyim? Veya değiştirmeden 2. bir SSD veya HDD ekleyebilir miyim bu laptopa?
Merhaba, HP Victus 16 model laptopum var, cihazımda 500 GB'lik bir SSD bulunuyor ve bu alan bana yetmiyor. Bu SSD'yi başka bir 1 ya da 2 TB olan SSD ile değiştirebilir miyim? Veya değiştirmeden 2. bir SSD veya HDD ekleyebilir miyim bu laptopa?
Nasıl öğrenebilirim?Tam olarak laptopun model kodu nedir?
Nasıl öğrenebilirim?
Windows arama çubuğuna DxDiag yazıp sistem modeli kısmını atın.
Victus by HP Gaming laptop 16-S0xxx
Benim victus ta yeri farklı ama kolayca bulup değiştirebilirsinizHocam ssd yi işaretledim arka kapağı açıp değişim yapabilirsiniz
Alt kapakta 16-s0023nt yazıyor modeli, işlemci ve ekran kartım NVIDIA RTX 4060, AMD Ryzen 5 7640HS w/ Radeon 760M Graphics 4.30 GHzLaptopun alt kapağında model kodu yazıyor mu? İşlemci ve ekran kartınızı belirtin.
Peki sadece değiştirebilir miyim yoksa şuanki takılı olanı çıkartmadan yeni bir ssd veya hdd ekleyebilir miyim hocam?Hocam ssd yi işaretledim arka kapağı açıp değişim yapabilirsiniz
Benim victus ta yeri farklı ama kolayca bulup değiştirebilirsiniz
Alt kapakta 16-S0023NT yazıyor modeli, işlemci ve ekran kartım NVIDIA RTX 4060, AMD Ryzen 5 7640HS w/ Radeon 760M Graphics 4.30 GHz.
Peki sadece değiştirebilir miyim yoksa şu anki takılı olanı çıkartmadan yeni bir SSD veya HDD ekleyebilir miyim hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.