HP Victus 16 vs Acer Nitro 5

bladblone

Femtopat
Daha fazla  
İki bilgisayar arasında kaldım. Çok oyun oynayan birisiyim ama bir yandan yazılıma merakım var. İlki HP Victus 16 Ryzen7 7840HS işlemci RTX 4060 120 watt ekran kartı 16 GB RAM 512 GB SSD 144 Hz. İkincisi Acer Nitro 5 i7 12650H RTX 4060 140 watt 16 GB RAM 1 TB SSD 165 Hz hangisi alınır sizce?

Laptop konusunda Intel'den sasmayin derim ancak ustteki islemci bildigim kadariyla Intel'den daha yeni ekran tezeleme hizi olarak ve ekran karti watt olarak alttaki yani Acer Nitro 5 sizi daha cok tatmin edecektir.

Laptop konusunda Intel'den sasmayin derim ancak ustteki islemci bildigim kadariyla Intel'den daha yeni ekran tezeleme hizi olarak ve ekran karti watt olarak alttaki yani Acer Nitro 5 sizi daha cok tatmin edecektir.

Evet Intel'den daha yeni araştırdım biraz ama bazı kişiler Victus al bazıları da Acer daha iyi diyor şimdi para büyük olunca da çöpe atmak istemedim kafam karıştı sürekli oyun oynadığım için hem oyun hem üniversite için lazım.

Laptoplarda soyle bir olay vardir ekran karti watt ne kadar yuksekse performans o kadar iyidir benim tavsiyem size Acer'dir AMD islemcileri cok isiniyor ekstra olarak depolama olarak sizi yormayacak bir bilgisayar ama karar size kalmis ben dedigim gibi Intel tarafindayim hem depolama hem de ekran karti watt tatmin edici.

Bende hem laptop hemde masa ustu pc var ikisindede intel kullaniyorum gayet memnunum ama kararsizin

Teşekkür ederim cevpladığınız için bende Acer'den yanayım ama işlemci biraz kafamı karıştırmıştı

Taşınabilirlik arıyorsan Victus ama extra M.2 SSD yuvası vb arıyorsan Acer Nitro.

Taksitle almayı düşünüyordum HP Victus ucuzlamış 6 bin lira ve aylık 700 lira daha uyguna geliyor HP Victus alma tarafına geçtim reis ama sence i5 13500H mı yoksa Ryzen 7 7840HS mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…