HP Victus 4060 14700HX laptop alınır mı?

İşlemci önemli ise İ7 daha iyi olur. Kasa kalitesi ve 4070 artısı öne taşıyor Acer'i.
Bir de size attığım ilk mesajı düzenledim ama bir bakabilir misiniz? Bir de bahsettiğiniz bilgisayara baktım. 512 GB SSD ve 16 GB Rami var. Pek uygun gelmedi bana. Minimum 1 Tb olmalı SSD. Ram ise 32 GB olsa iyi olur çünkü yapay zeka vb. çalıştıracağım.

Bir de size attığım ilk mesajı düzenledim ama bir bakabilir misiniz? Bir de bahsettiğiniz bilgisayara baktım. 512 GB SSD ve 16 GB Rami var. Pek uygun gelmedi bana. Minimum 1 Tb olmalı SSD. Ram ise 32 GB olsa iyi olur çünkü yapay zeka vb. çalıştıracağım.
Hocam Nitro 16 genel anlamda kasa kalitesi ile V16 cihazların önünde. Üstüne 4070 ve 2K ekran bütçesinde alınır yapıyor. Ama dediğiniz gibi az ekran kartı performans farkı benim için göz ardı edilir. İşlemci gücü önemli, fazla para vermek istemiyorum derseniz Victus 16 çok mantıklı tercih. Çok F/P.

O bütçeye bu daha iyi gider.

Bunun olmayacağını yazmıştım, gördünüz mü?

Hayır, şimdi gördüm. Nitro istemiyorsaniz alternatif Victus zaten düzgün sadece.
Victus'un mu soğutması daha iyi yoksa Nitro'nun mu? Renk doğruluğu bakımından hangisi daha iyi? Bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.

HP ve Acer arasında belki alternatif tek ürün olabilir. Donanımları fiyatına göre çok iyi. 4060 panelin kalitesine ve çözünürlüğünde tolere edilebilir belki.

HP ve Acer arasında belki alternatif tek ürün olabilir. Donanımları fiyatına göre çok iyi. 4060 panelin kalitesine ve çözünürlüğünde tolere edilebilir belki.

İşlemcilerinde yaklaşık %15'lik fark var, değer mi? 2 TB SSD olması iyi. (HP Victus ile karşılaştırdığımızda)

Marka takıntım yok ama, yaşadığım ülke ve yabancı forum özelinde benzer modellerdeki kullanıcı yorumları ve ülkemizde forumlar da gördüğüm kadarıyla zaten Lenovo HP'den başarılı ve uzun ömürlü. Elbette bu her üründe aynı olmaz. Bence işlemci'den düşmeye değer. HP o modellerinde Panel'e ilgili bir söylenti yayıldı. Ne kadar doğru hiç bilmiyorum. Ayrıca HP'nin hangi seviyede ne kadar o işlemciyi soğutacağını da bilemiyorum. Yine de LOQ'u detaylı araştırmanızı tavsiye ederim. Az çok HP hakkında bilginiz var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı