HP Victus 54S82EA 16-E0061NT laptopa ekran kartı takılır mı?

IshakUs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2 ay kadar önce HP Victus 54S82EA 16-E0061NT bu bilgisayarı aldım. Lakin ekran kartı model yükseltme olmadığı için 3070 veya 3080 ekran kartı almak istiyorum. Bilmediğim için bunlara dahili olarak takılabiliyor mu veya ek olarak dışarıdan takmak mümkün mü? Konuya hakim birileri yardımcı olursa sevinirim.

Genel olarak laptoplara ekran kartını değiştiremezsin. (örneğin 3060 takılıdır, o arızalanır yeni bir 3060'la değiştirilir.) Ama e-GPU ile harici ekran kartı takabilirsin.

Merhaba şu an 3050 takılı ama ben 3070 veya 3080 taktırmak istiyorum harici olarak taktırsam performans farkı bayağı olur mu yoksa böyle kalması daha mı mantıklı?

Merhaba şu an 3050 takılı ama ben 3070 veya 3080 taktırmak istiyorum harici olarak taktırsam performans farkı bayağı olur mu yoksa böyle kalması daha mı mantıklı?
Şimdi şöyle bir olay var. Takacağın karttan %10-15 daha az performans alacaksın ve ekran kartını Wi-Fi slotundan bağlayacağın için laptopun Wi-Fi'sini kullanamayacaksın, bilgin olsun. Ekran kartını bağlayacak aparata ve PSU'ya ihtiyacın olacak. Yani laptop taşınabilirliğini yitirecek. Ayrıca %100 çalışacağının garantisi yok. Ama performans farkı bayağı olur fakat ben de 3050 kullanan biri olarak geçmeye değer mi diye sorarsan, hayır bence 3050 ile idare edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı