HP Victus 7N9V3EA GTA 5 oynarken ısınıp kapanıyor

canki

Hectopat
Merhaba 1 hafta önce, "HP Victus Gaming Dizüstü bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz 9 Ms, Intel Core i5-13500H, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüş, 7N9V3EA" modelini satın aldım. Bazı oyunlarda sorun yoktu, sorunsuz oynuyordum ama yarım saattir sürekli GTA V oynarken ısınıp kapanıyor. Neyi yanlış yapmış olabilirim? Diğer yüksek performans gerektiren oyunlarda böyle bir sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'in ucube bir teknolojisi var ondan kaynaklı olabilir eski olduğu için uyumsuz olabilir çekirdeklerin devreye girmesi konusunda.

Intel'in ucube bir teknolojisi var ondan kaynaklı olabilir eski olduğu için uyumsuz olabilir çekirdeklerin devreye girmesi konusunda.
bu kadar yeni bir bilgisayarın böyle bir şey yaşatması çok üzücü, daha dün gta v'de 3 saat oynamıştım sorun da yoktu.

Bu konuyla ne alakası var hocam? gereksiz bir tartışmayı açmaktan başka bir şey yaratmaz bu mesaj
Haklısınız hocam özür dilerim. Sorununuzu daha hızlı çözmeleri için oyun içi sıcaklık değerlerinizle paylaşın bana sorarsanız. Tahminimce sorun ya termal macunda ya da adaptörde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…