HP Victus 7Z581EA alınır mı?

SivasLeee58

Zeptopat
Daha fazla  
Hocalarım.

HP Victus 7Z581EA​

Alınır mı? Kullanan var ise olumlu veya olumsuz neleri var. SSD yükseltmesi yapabiliyor muyuz? Önerileriniz varsa beklerim sevinirim.

Hocalarım.

HP Victus 7Z581EA​

Alınır mı? Kullanan var ise olumlu veya olumsuz neleri var. SSD yükseltmesi yapabiliyor muyuz? Önerileriniz varsa beklerim sevinirim.

Tek SSD slotu var, 512 GB'nin pek yetebileceğini sanmıyorum. İllaki yükseltme gerekebilir.

Cihazda %45 NTSC 250 nit ekran var, 250 yerine 300 nit falan olsa bence daha iyi olurdu. %45 NTSC bana göre iş görür.

Onun hariçinde geçen hall sensörü sorunu var diyorlardı bu cihazda ayrıntılı incelemedim cihaz TV'den ona bakabilirsin.

1 TB olan Ryzen 7 8.nesil olan Victus 16ya bakabilirsin, cihaz TV'de de detaylı incelemesi var diye biliyorum. Onda 300 nit vardı sanırım daha rahat bir parlaklık imkanı sunar.

Hocalarım.

HP Victus 7Z581EA​

Nereden kaç paraya alacağını söyler misiniz hocam

1 TB olan versiyonu da mevcut fakat aradaki farka değer mi kesinlikle sanmıyorum.

HP Victus Gaming 16-S0005NT AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 1TB SSD RTX4070 Freedos 16.1" FHD 144Hz

@whiskertwo hocam baktıgım kadarıyla 4070 li en ucuz cihaz bu olarak görünüyor.
@MrTurkishKebap Hocam yanlıs anlamayaın ama alınabilir gibi değil cunku aralarında işlemci oalrak tam bir uçurum var 14700hx ile 4070 uzun yıllarca uyum içinde çalışacaktır
İstersen tekli ve çoklu çekirdek performanslarının karşılaştırmasını da yapabiliriz

@MrTurkishKebap Hocam yanlıs anlamayaın ama alınabilir gibi değil cunku aralarında işlemci oalrak tam bir uçurum var 14700hx ile 4070 uzun yıllarca uyum içinde çalışacaktır
İstersen tekli ve çoklu çekirdek performanslarının karşılaştırmasını da yapabiliriz
Hocam bir arkadaş başka bir konuda HX ler çok fazla ısınıyor H dan tercihinizi değiştirmeyin demişti. O yüzden HP ninde AMD ile işbirliğini göz önünde bulundurarak Ryzen daha mantıklı olur

Nereden kaç paraya alacağını söyler misiniz hocam

https://www.cimri.com/oyun-bilgisay...-144-hz-oyun-bilgisayari-fiyatlari,2268302291 buradan bakıyorum

Tek SSD slotu var, 512 GB'nin pek yetebileceğini sanmıyorum. İllaki yükseltme gerekebilir.

Cihazda %45 NTSC 250 nit ekran var, 250 yerine 300 nit falan olsa bence daha iyi olurdu. %45 NTSC bana göre iş görür.

Onun hariçinde geçen hall sensörü sorunu var diyorlardı bu cihazda ayrıntılı incelemedim cihaz TV'den ona bakabilirsin.

1 TB olan Ryzen 7 8.nesil olan Victus 16ya bakabilirsin, cihaz TV'de de detaylı incelemesi var diye biliyorum. Onda 300 nit vardı sanırım daha rahat bir parlaklık imkanı sunar.

Hocam ek monitör alacağım için ekrandan çok bana performans önemli o konuda diyeceğiniz var mı?

Emin olmamak ile beraber 13. 14. nesil ıntel işlemciler de problem olduğunu söyleyen arkadaşlar var özellikle aşırı derece de ısınmasından şikayetci olanlarda var. Notebook konusunda 13. 14. nesil işlemcilerde problem var mı ? Dediğim gibi emin değilim.

Yine de tercihimi fiyatı daha uygun ve kendini sorunsuz olarak kanıtlayan AMD den yana kullanırdım.

Emin olmamak ile beraber 13. 14. nesil Intel işlemciler de problem olduğunu söyleyen arkadaşlar var özellikle aşırı derece de ısınmasından şikayetci olanlarda var. Notebook konusunda 13. 14. nesil işlemcilerde problem var mı? Dediğim gibi emin değilim.

Yine de tercihimi fiyatı daha uygun ve kendini sorunsuz olarak kanıtlayan AMD'den yana kullanırdım.

Peki 4060'lı olanını alsam daha uygunu çok büyük bir düşüş yaşar mıyım peki.

Yeni konular

Geri
Yukarı