HP Victus 9J227EA alınır mı?

Valla ben bu teste bakmistim,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kotu degildi. En kotu Undervolt yapilir.

Biraz da üzülerek söylüyorum ama ben Türk kanala güvenmem açıkçası, tek istisna TP ya da TO, harici yabancı kaynak sadece.

Biraz da üzülerek söylüyorum ama ben Türk kanala güvenmem açıkçası, tek istisna TP ya da TO, harici yabancı kaynak sadece.
Victus dedigimiz model TR gibi ulkeler disinda asiri satan bir model degil, adam canli yayin acti ustune PUBG'de falan 93 ciktigi oluyor islemcinin. Adam agir Victus fanboy yalan soyleyecek olsa 93 derece cikmazdi cihaz.

Bütçeni biraz daha esnetebilirsen attığımı öneririm, ısınma ve mikrokod sorunu olmayacak bir işlemci ve 32 GB RAM farkı var. HX serisi Intel'ler güçlü ama trafo gibi güç çektikleri için ısınıyorlar, testlerde 2 küsur GHz'lere kadar throttle yedikleri testler mevcut ve güncel olarak oksidasyon ile degresdasyon sorunu Intel'de almış başını gitmiş durumda.

Ne 4070S'i, 7900GRE sistem var o fiyatta.

Hocam İtopya da 15 Eylül'e kadar indirim var bu PC'ler hakkında bir şey söyleyebilir misin?

Ayrıyeten başka birisi bu PC'yi önermişti ama site hakkında gene hiçbir bilgim yok.

Ben girmezdim o topa ya, Valorant bile ortalama çocuk yaş kitlesine Failsafe mod açmayı öğretti rehber yayınladı bu sorun için.

peki bu 2 si arasında seçim yapsanız ?

Yiyorlar, nesilden bağımsız şekilde HX'ler 147W PL2 değerine sahip, 3 kata yakın maksimum tüketimleri, 2 kat da sustained tüketimleri var. Birebir Victus incelemelerinde ilk bilmem kaç saniyeden sonra anında throttle yemeye başladıkları görülebiliyor, CB testlerinde falan 2 GHz'e kadar iniyorlar.
Bu mu 2.0 GHz'ye düşmüş hali? Intel'in şu sıra kötü işlemciler yaptığının farkındayım ama Victus'lar o kadar da ölü cihazlar değil. CB R23 Multi-Core testin 9.dakikası, gözlemlediğim kadarıyla bir fotoğrafı bitirip öbürüne geçtiği sıradaki 1-2 saniyelik ara dışında 4.3-4.4 GHz arasında çalışıyor. 20-30W'a da düşmüyor, fabrikadan PL1 90, PL2 130W limitli (ki limitsiz HX'ler 157W'a kadar, hatta daha fazla çekmeye potansiyellidir), 95W ortalama çekiyor. Ha, benim cihazı aldığım zaman Ryzen 8.nesil varyantlar satışta olsaydı direkt AMD'lisini alırdım. Güce ihtiyacım vardı, 7735HS TUF yerine bunu aldım. Standart oyuncunun bu kadar kasmasına gerek de yok. Degradasyon meselesini bilemiyorum artık.
Ekran görüntüsü 2024-09-12 100123.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı