HP Victus alınır mı?

Bütçe
20000
Knk ben intelciyim birazda ondan kaynaklı zaten öyle çok oyun amaçlı kullanmayacağım pcyi genelde mühendislik programları üzerine kullanacağım arada tabi oynarım da öyle yoğun değil. Ama sağolasın yine de belki de amd alırım
 
Bende kendi çapımda grafik tasarım işleri, oyun oynamak vs. için kullanıyorum. Bu işler için masaüstü kullanmak daha doğru ama bana mobilte de lazım o yüzden laptop tercih ettim neyse en önemli şey laptop için kasa herşey sıkıştırıldığından ısınmamasıdır.
Yine sen bilirsin ama kıyaslama yapma imkanın varsa ona göre tercih yap. ben Hp 6800h ile monster i5 12500 kullanan modeli arasında kıyaslama yapabildim i5 normal masa üzerinde bile fark ettiğim şekilde ısınıyordu. Belki de Monster olduğundandır emin değilim ama teknoloji marketlerini gezip biraz incelemeler yapabilirsin.
 
merhaba ürünü aldınız mı kullanım için görüşleriniz neler bende aynı modeli almayı düşünüyorum
 
hangi modeli ve siteden alacaksınız bende yakın zamanda alacağımda linkini atabilir misiniz ? ve aldıktan sonra görüşlerinizi vs yazar mısınız?
Knk yüksek ihtimal HP Victus 16-D1021NT 6G0E9EA i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050Ti 144Hz 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri buradan ve bu ürünü alacağım zaten en ucuzuda burada .d

Neden acaba merak ettim cevaplarsanız sevinirim
 
Son düzenleme:
Victus oyun bilgisayarı değil çünkü forumda hiçbir şey bilmeyen insanlar alın alın diye öneriyorlar yanında fanları bile yok Gaming laptop kategorisine bile girmiyor.
Yanlarda fan yok da soğutma konusunda gayet iyi çalışıyor. Donanım özellikleri oyuncularının işini görecek düzeyde zaten ama içerik üreten insanları da düşünerek tasrlanmış bir laptop SD kart girişi olmasından anlayabilirsin gaming laptoplarda bu yok. Her iki kesim üretici ve oyunculara yönelik tasarlanmış bir laptop.
Soğutma konusuna gelirsek 2 çıkış olmasına rağmen ısı değerleri çok iyi önemli olan yapılan mühendislik. 4 çıkışı olan laptoplarda berbat soğutmaya sahip olabiliyor.


 
Victus oyun bilgisayarı değil çünkü forumda hiçbir şey bilmeyen insanlar alın alın diye öneriyorlar yanında fanları bile yok Gaming laptop kategorisine bile girmiyor.
Teşekkürler açıklama için ama zaten oyun ağırlıklı kullanmayacağım benim için phyton, matlab, solidworks, autocad gibi programları kaldırsın ve beni uzun süre götürsün yeterli, özelliklerini sevdiğim için pazartesi siparişi vereceğim inşallah, arada tabi oyun da oynarım da az yani
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…