KNKCHN Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 HP Victus 16 R0030NT bilgisayarıma hangi Windows 11 sürümünü yüklemem daha faydalı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 KNKCHN dedi: HP Victus 16 R0030NT bilgisayarıma hangi Windows 11 sürümünü yüklemem daha faydalı olur? Genişletmek için tıkla... Hocam, normal bir kullanıcıysanız (yani Windows uygulamalarını çok kullanmıyorsanız) Home sürümünü, eğer ben özellik istiyorum diyorsanız Pro kurun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
KNKCHN dedi: HP Victus 16 R0030NT bilgisayarıma hangi Windows 11 sürümünü yüklemem daha faydalı olur? Genişletmek için tıkla... Hocam, normal bir kullanıcıysanız (yani Windows uygulamalarını çok kullanmıyorsanız) Home sürümünü, eğer ben özellik istiyorum diyorsanız Pro kurun.
KNKCHN Femtopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 ULSDRTR dedi: Hocam, normal bir kullanıcıysanız (yani Windows uygulamalarını çok kullanmıyorsanız) Home sürümünü, eğer ben özellik istiyorum diyorsanız Pro kurun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam
ULSDRTR dedi: Hocam, normal bir kullanıcıysanız (yani Windows uygulamalarını çok kullanmıyorsanız) Home sürümünü, eğer ben özellik istiyorum diyorsanız Pro kurun. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam