ebedimahkum
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Benim cihazda aynı hala şuan da sürekli fan çalıştırıyor.Merhaba, öncelikle çıtırdan hortlattığım için özür dilerim. Şuan da elimde HP Victus 15'in RTX 3050 ve i5-12450H donanımlı modeli bulunuyor. Cihazı daha dün satın aldım. Cihazı ilk kullanmaya başladığımda driverlar vesaire hiçbir şey olmadan freeDOS geldi. Windows 11 Pro ile driverları ve gereken diğer her şeyi kurdum. Öncelikle driverları kurmadan önce bilgisayardan "pıt pıt" gibi sesler geliyordu, bu sorundan kurtuldum ancak hala bazı sıkıntılar var. Konuyu açan arkadaşın ki gibi benim bilgisayarın fanları da susmuyor hem de sıcaklık dereceleri düşük olmasına ve benim hiçbir işlem yapmama rağmen. Bilgisayarda kurulu olarak da sadece VS Code, Discord ve Steam bulunuyor, bunlar dışında başka hiçbir şey yok ama nedense fanlar bir türlü susmuyor. Ayriyeten bu cihazın iddia edilen şarj süresi de HP'nin sitesinde 8 saat yazıyor ancak ben henüz 4 saat üzerini göremedim. Bana da önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
(Bu arada HP Support ile halihazırda iletişim halindeyim ancak cihaz değişim veya servise gönderme gibi durumlara kalmadan çözebilme şansım varsa bunu yapmak isterim. Daha önce bu tür konularda mağdur olmuş birisi olarak söylüyorum bunu.)