E erselcavs Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 HP'nin ne kendi sitesinden ne de ürünü satan hiçbir satıcıdan ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım.
HP'nin ne kendi sitesinden ne de ürünü satan hiçbir satıcıdan ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.918 Makaleler 9 Çözümler 1.035 5 Ağustos 2024 #2 120W ekran kartı bulunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS E erselcavs Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: 120W ekran kartı bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Nereden baktın dostum? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.918 Makaleler 9 Çözümler 1.035 5 Ağustos 2024 #4 HP OMEN ve HP Victus Bilgisayarlar - NVIDIA GPU'ları için performans özellikleri | HP® Müşteri Desteği Bu belge, NVIDIA Grafik İşlem Birimlerine (GPU'lar) sahip HP OMEN ve HP Victus bilgisayarlar için Toplam Grafik Gücü (TGP) ve Saat hızı (MHz) dahil olmak üzere performans özelliklerini içerir. support.hp.com Artı 0 Eksi
HP OMEN ve HP Victus Bilgisayarlar - NVIDIA GPU'ları için performans özellikleri | HP® Müşteri Desteği Bu belge, NVIDIA Grafik İşlem Birimlerine (GPU'lar) sahip HP OMEN ve HP Victus bilgisayarlar için Toplam Grafik Gücü (TGP) ve Saat hızı (MHz) dahil olmak üzere performans özelliklerini içerir. support.hp.com