İki cihazda F/P degil bence, maks butce ne?Merhaba çok kararsız kaldım bu 2 laptop arasında hangisini almalıyım?
Gigabyte 4800MHz 16 GB RAM ama 2K ekran Intel Core i7-13650HX işlemci RTX 4060.
Diğeri ise.
HP Victus 5600MHz 32 GB RAM ama Full HD Ryzen 7 8845HS işlemci RTX 4060.
İşlemci olarak Gigabyte HP Victus'dan biraz daha iyi sanırım ama işlemci Ryzen daha ömürlü gibi.
Ancak burada aklımı kurcalayan konu Gigabyte'ın 2K olması ve HP Victus'dan daha kaliteli olup olmaması?
HP Victus Gaming 16-s1010nt (9Z790EA) - Gigabyte AORUS 16X 9KG-43TRC54SD Karşılaştırması - Epey
Epey - HP Victus Gaming 16-s1010nt (9Z790EA) - Gigabyte AORUS 16X 9KG-43TRC54SD özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
İkisi de o fiyatta alınmaz Gigabyte premium bir cihaz ama o fiyatı hak etmiyor. Bütçe nedir?
İki cihazda F/P degil bence, maksimum bütçe ne?
Aorus Victus serisinden daha kaliteli.
Bütçe 52 bin TL 1 TL bile yukarı çıkamayacak durumdayım maalesef.
Özellikle minimum 6 taksit olmasına dikkat ediyorum.
Tercihim normalde Ryzen işlemci NVIDIA ekran kartından yana ama 2K Gigabyte dikkatimi çekti işlemcisini karşılaştırdım çok az farkla daha iyi gibi görünüyor ama Ryzen işlemci Ryzen tabii ki.
Bu 2 modeli seçerken 4060 ve 4070 ekran kartlarına bakarak seçtim.
Sizler ne önerirsiniz?
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Güvenli gözüküyor çokça gördüğüm bir satıcı sıkıntı çıkacağını pek sanmam.Satıcı güvenilir mi ki iyi yorumları çok az internette
Güvenli gözüküyor çokça gördüğüm bir satıcı sıkıntı çıkacağını pek sanmam.
Neden bunu önerdiğinizi sorabilir miyim? Bu arada unutmuşum söylemeyi ekranı 16 ve üstü istiyordum
Fıyatına göre sunduğu kalite çok iyi. Paneli 2K, malzeme kalitesi iyi.