HP Victus Gaming 16-S1010NT vs Gigabyte Aorus 16X 9kg

Neden bunu önerdiğinizi sorabilir miyim? Bu arada unutmuşum söylemeyi ekranı 16 ve üstü istiyordum 🥲

Daha cuma günü kendi sitelerinde 16X 45k satıldı. Belki bu cuma yine kampanya gelir. Ondan önce de fiyatı 44-45 arası görmüştüm. Taksit kısmı size uyar mı bilmiyorum.
Yine de bkf düşünürseniz incelemelere göz atabilirsiniz.

Screenshot_2025-02-02-17-27-34-311_com.miui.gallery.jpg

Daha cuma günü kendi sitelerinde 16X 45k satıldı. Belki bu cuma yine kampanya gelir. Ondan önce de fiyatı 44-45 arası görmüştüm. Taksit kısmı size uyar mı bilmiyorum.
Yine de bkf düşünürseniz incelemelere göz atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2414610

Benim hatam şimdi anladım İncehesap'ta demek istediniz. Taksit olmadığı için Hepsiburada İncehesap'tan almayı düşünüyorum.
Ancak şu işe bir netlik getirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum.

1.Gigabyte Aorus 15 BKF
2.Gigabyte Aorus 16X 9KG
3.HP Victus Gaming 16-S1010NT
Doğru mudur?

Peki 15 BKF ile 16X 9KG farkı nedir?

Gigabyte Aorus 16X 9KG işlemci olarak daha iyi ayrıca pil gücü Wi-Fi Bluetooth daha iyi BKFden
İki bilgisayarda QHD ve RTX 4060.

Fark tam olarak nedir?

Peki 15 bkf ile 16X 9kg farkı nedir?

En temel fark panel, kasa, CPU.
15 bkf alt ve kapak metal, 16 kapak metal gerisi karışık (üst seviye kaliteli)
15 bkf 15'6 16'9 %100 sRGB 350 nit +-
16X 16' 16'10 %100 sRGB, Dolby+pantone 450-570nit(panel olarak epey fark var. Özellikle profesyonel anlamda pantone fark yaratır)
CPU belirgin şekilde 13650HX daha iyi. Diğeri üzmez
Hoparlör 16X Dolby ile daha avantajlı
İki üründe Thunderbolt 4, Windows hello var. İkisi de 99wh batarya.

En temel fark panel, kasa, CPU.
15 bkf 15'6 16'9 %100 sRGB 350 nit +-
16X 16' 16'10 %100 sRGB, Dolby+pantone 450-570nit(panel olarak epey fark var. Özellikle profesyonel anlamda pantone fark yaratır)
CPU belirgin şekilde 13650HX daha iyi. Diğeri üzmez
Hoparlör 16X Dolby ile daha avantajlı
İki üründe Thunderbolt 4, Windows hello var. İkisi de 99wh batarya.

Bu kısımda şunu anlamadım üst seviye kaliteli derken 16X in 15 bkfden daha kaliteli olduğunu mu demek istiyorsunuz yoksa bkf yi mi kastediyorsunuz? Direkt 15bkf ya da 16X daha kaliteli derseniz daha iyi anlayabilirim.

Bu arada sizde 15 bkf kullandınız ve aldınız kendi açtığınız konu da Teknosa üzerinden az önce bana da attığınız satıcı olan TECHBURADAdan mı aldınız bilgisayarınızı?

Bu kısımda şunu anlamadım üst seviye kaliteli derken 16X in 15 bkfden daha kaliteli olduğunu mu demek istiyorsunuz yoksa bkf yi mi kastediyorsunuz? Direkt 15bkf ya da 16X daha kaliteli derseniz daha iyi anlayabilirim.

Bu arada sizde 15 bkf kullandınız ve aldınız kendi açtığınız konu da Teknosa üzerinden az önce bana da attığınız satıcı olan TECHBURADAdan mı aldınız bilgisayarınızı?

15 bkf ya da 16X ben birebir bu modeli kullanmadım. 2023 yılında 15 bkf benzeri 9kf kullandım. 12500H 4060. tüm 2023 serisi kasa, soğutma aynı oradan kalitesini biliyorum. Farklı Aorus ve aktif 3 senedir Aero kullanıyorum.
16X için plastik var dönüştürlülmüş plastik ya da alüminyum alaşım plastik var. Kasa anlamında forumdan, incelemelerden 16X hiç olumsuz dönüş görmedim.
16X 15 bkf göre biraz daha iyi seçim olur. Ancak bu fiyata 3 kez düşünün bence.
Forumdan kolaylıkla 16X yorum, kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.

Vaktiniz olur üşenmezseniz göz atın derim.

En taze 16X ilk gün deneyimi

Fazlasıyla popüler ürün. Kaynak bulabilirsiniz.
Türkiye geç geldi ne yazık ki. Ağustos ortası yanılmıyorsam.

15 bkf ya da 16X ben birebir bu modeli kullanmadım. 2023 yılında 15 bkf benzeri 9KF kullandım. 12500H 4060. tüm 2023 serisi kasa, soğutma aynı oradan kalitesini biliyorum. Farklı Aorus ve aktif 3 senedir Aero kullanıyorum.
16X için plastik var dönüştürlülmüş plastik ya da alüminyum alaşım plastik var. Kasa anlamında forumdan, incelemelerden 16X hiç olumsuz dönüş görmedim.
16X 15 bkf göre biraz daha iyi seçim olur. Ancak bu fiyata 3 kez düşünün bence.
Forumdan kolaylıkla 16X yorum, kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.

Vaktiniz olur üşenmezseniz göz atın derim.

En taze 16X ilk gün deneyimi

Fazlasıyla popüler ürün. Kaynak bulabilirsiniz.
Türkiye geç geldi ne yazık ki. Ağustos ortası yanılmıyorsam.

Şöyle ki USB girişleri 16X de daha az 2 3 adet gibi klavye fare kablosuz kulaklık bunların girişlerine göre karar vermek daha kolay olacak ancak hem 6 taksit hem İncehesap oluşu daha cazip ve güvenilir geldi diğer satıcılara göre.
16X da plastik alışım malzeme ya da alüminyum plastik var demişsiniz. Laptopta plastik ağırlıklı olması daha mı iyi metal daha iyi değil mi?
Aorus 16X 2024 yılında çıkış yapmış (USB port sayısından dolayı 15X e kayma durumum olabilir.)

Acer 16-41 modelini çok bulamadım internette birkaç tane gördüm ancak 52'nin üstüne çıkıyor ve işlemciyi beğenmedim

Şöyle ki USB girişleri 16X de daha az 2 3 adet gibi klavye fare kablosuz kulaklık bunların girişlerine göre karar vermek daha kolay olacak ancak hem 6 taksit hem İncehesap oluşu daha cazip ve güvenilir geldi diğer satıcılara göre.
16X da plastik alışım malzeme ya da alüminyum plastik var demişsiniz. Laptopta plastik ağırlıklı olması daha mı iyi metal daha iyi değil mi?
Aorus 16X 2024 yılında çıkış yapmış (USB port sayısından dolayı 15X e kayma durumum olabilir.)

Acer 16-41 modelini çok bulamadım internette birkaç tane gördüm ancak 52'nin üstüne çıkıyor ve işlemciyi beğenmedim.

Konudan bağımsız USB portuna göre seçim yapmayın. Beş kuruşluk hub ile her şekilde işiniz görülür. 52K bence gerçekten pahalı bu ürün için. Bir daha düşünün ya da olası indirimi bekleyin.
Ayrıca alternatif ürün olsun. Çoğu zaman 43K kadar düşüyor. Tek kusuru 45 NTSC paneli.

15 bkf Aorus ile bildiğim farkı

Genel Pulse şahsi fikrim (birkaç MSI ürün tecrübesiyle)

Konudan bağımsız USB portuna göre seçim yapmayın. Beş kuruşluk hub ile her şekilde işiniz görülür. 52K bence gerçekten pahalı bu ürün için. Bir daha düşünün ya da olası indirimi bekleyin.
Ayrıca alternatif ürün olsun. Çoğu zaman 43K kadar düşüyor. Tek kusuru 45 NTSC paneli.

15 bkf Aorus ile bildiğim farkı

Genel Pulse şahsi fikrim (birkaç MSI ürün tecrübesiyle)

Attığınız MSI WUXGA çözünürlüğe sahip maalesef direkt eliyorum. 45 NTSC de iyi bir seçim olmaz bana kalırsa. Kendim masaüstü kullanıyorum bunu bir arkadaş için alacağım onun için araştırıyorum. Çok teşekkürler ama bayağı yardımcı oldunuz Victus'dan vazgeçtim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı