Hangisini alırsan al, etrafını mühürle.
Silikonla yapabilirsin, yoğun süngerle yapabilirsin.
Yapacağın şu: Diz üstü bilgisayar üzerine oturunca havanın kaçmasını engelleyecek şekilde çerçeve oluşturacaksın. Böylelikle fanların üflediği hava başka yere kaçmayacak, hepsi emiş bölgesine hücum edecek.
Fakat esas olarak daha iyi bir termal macun iş görür (wmka'sı yüksek olan bir macun).
Eh, ihtiyaç icadın anasıdırBu kadar işleme gerek var mı sizce? Soğutucu zaten bunun için var ya hani?
Oldu olacak alttan da üflesin ek hava sağlar.
4070'li laptopun soğutma bloğu gayet sağlamdır merak etmeyin. Çok da iyi hava çeker. Sadece alttan hava akışı sağlanması yetecektir.Eh, ihtiyaç icadın anasıdırduruma göre beş derece fark ediyor, o fark için yapılır hale geliyor.
+
Ha bana kalırsa fan işi anlamsız zira esas ısıyı işlemciden çekme tarafında. Isıyı yeterince çekemedikten sonra fan gücünü arttırmak pek çözüm değil. Ancak kullanmaya devam etmek için mantıklı olabilir.
Zira diz üstü bilgisayarlarda fanın üflediği yer işlemci değil, soğutucu bakır hattın en sonu.
E tamam, ben de alttan üflenen hava kaçmasın, verimi artsın diyorum?4070'li laptopun soğutma bloğu gayet sağlamdır merak etmeyin. Çok da iyi hava çeker. Sadece alttan hava akışı sağlanması yetecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.