HP Victus için SSD ve RAM önerisi

Batuhansivri55

Decapat
Daha fazla  
16 GB RAM 1 TB da SSD almayı düşünüyorum ama şu an laptop 512 GB var yani sorun olmaz değil mi? 1 TB SSD takarsam fazla anlamam bu işlerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB RAM 1 TB da SSD almayı düşünüyorum ama şu an laptop 512 GB var yani sorun olmaz değil mi? 1 TB SSD takarsam fazla anlamam bu işlerden.

Sorun olmaz. RAM konusunda ise şu an takılı olan RAM'ler kaç MHz ise o MHz değerinde RAM takın sorun yaşamazsınız. Bende Victus 16 var içindeki 2*8 RAM'leri satıp 2*16 olarak 32 GB RAM taktım Crucial marka aldım RAM'i sorunsuz. SSD de yükselttim 1TB vardı ben de ekstra 1TB Samsung 980 Pro aldım o da gayet iyi öneririm.

Sorun olmaz. SSD için bütçe belirtin, önerimizi yaparız.

Genellikle laptop ile gelenle 2242 boyutunda küçük modeller oluyor ve kendilerine özel slotları oluyor. 2. bir SSD slotu da 2280 dediğimiz standart boy da oluyor. Oraya yenisini takacaksınız.
Genede laptop modelini tam belirtin, bir sürü Victus var.

RAM için ise CPU-Z ile SPD ve Memory kısımlarını çekip atın.

Sorun olmaz. SSD için bütçe belirtin, önerimizi yaparız.

Genellikle laptop ile gelenle 2242 boyutunda küçük modeller oluyor ve kendilerine özel slotları oluyor. 2. bir SSD slotu da 2280 dediğimiz standart boy da oluyor. Oraya yenisini takacaksınız.
Genede laptop modelini tam belirtin, bir sürü Victus var.

RAM için ise CPU-Z ile SPD ve Memory kısımlarını çekip atın.
hocam bu sistem 8x2 olarak geldi satıp 2x16 yapmak istiyorum maliyet ne kadar olur tahmini ramler de 5200mhz daha yükseğini alsam sorun olur mu

HP Victus 16-R0072NT​

hocam bu sistem 8x2 olarak geldi satıp 2x16 yapmak istiyorum maliyet ne kadar olur tahmini ramler de 5200mhz daha yükseğini alsam sorun olur mu

HP Victus 16-R0072NT​

En kötü 5500TL filan patlar. Konu açın, yardımcı olurlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı