HP Victus laptop işlemcisi 96 dereceyi görüyor

Valorant oynuyorum ve işlemci 95 96 dereceleri görüyor başka oyunlarda 100 bile gösteriyor. Ne yapmalıyım büyük zarar verir mi? Omen Gaming Hub'dan bakıyorum değerlere. HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT AMD Ryzen 7 7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop laptop bu.

Muhtemelen pislikten fanlar eskisi kadar iyi çalışmıyor bakım yaparsanız düzelecektir termal macunuda unutmayın iyi sosyaller.

Fanlar bilgisayar açılırken inanılmaz ses çıkarıp hızlı dönüyor ancak bu ses yavaşlıyor ayarlardan en yükseğe alsam da sanki en yüksekte değil gibi başka bir yöntemle arttırsam düzelebilir mi?

AMD modellerde waat sınırı yok Turbo Boost kapatarak sprunu çözebilirsin.
Nereden kapatabilirim?

Fanlar bilgisayar açılırken inanılmaz ses çıkarıp hızlı dönüyor ancak bu ses yavaşlıyor ayarlardan en yükseğe alsam da sanki en yüksekte değil gibi başka bir yöntemle arttırsam düzelebilir mi?

Nereden kapatabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En son ne zaman bakım yaptırdın? Veya termal macunları yeniledin.
Tam 1 sene önce almıştım ondan bu zamana kadar ellemedim bilmiyorum pek bu işleri o yüzden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zarar verir mi sıkıntı çıkarır mı?

Tam 1 sene önce almıştım ondan bu zamana kadar ellemedim bilmiyorum pek bu işleri o yüzden.
Cihazın içini açarsanız garantisi yok oluyor, yetkili servise danışmadan cihazın içini açmanızı tavsiye etmem. Aynı cihaz bende de var ve GTA 5'te çok yüksek bir sıcaklığa ulaştım. Soğutucu yardımı ile bu sıcaklığı normale indirmeyi başardım. Size de dört fanlı bir soğutucu almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı