Arno4436
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop HP-VICTUS R-1015NT
4070 8GB Laptop GPU
İntel İ7 14700HX
2x16 DDR5 RAM
Kasa
Asus Geforce GTX 1660TI Dual OC
Asus B450M-K Anakart
Ryzen 5 2600
2x8 3200mhz RAM
1TB Sata SSD
Selam HP Victus R1015-NT modelini kullanıyorum bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda şarj hep %95 civarlarına düşmüş oluyor. Windows üzerinde ki güç ayarlarını yaptım. Hızlı başlatma kapalı cihaz kapalıyken USB girişine bağlı olan cihazları da kapatıyorum ama her türlü şarj azalıyor. Ama fark ettiğim bir detay var. Bilgisayarı kapattığım zaman sadece fişten çektiğimde bilgisayara giren şarj kablosu takılı kaldığında şarj azalıyor. Ama bilgisayara giren şarj ucunu çektiğim zaman %100 olarak açılıyor. Açıkçası ben de sürekli bilgisayara giren güç kablosunu çıkarmak istemiyorum. Gevşememesi adına yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarı kapattığım zaman tamamen kapatıyorum uyku moduna falan girmiyor. Hızlı başlatma gibi seçenekler de kapalı. Dediğim gibi şarj sadece prizden çekili. Güç kablosunun PC'ye bağlı olduğu zaman azalıyor. Güç kablosunu PC'den çekip kapadığım günler herhangi bir azalma söz konusu değil.
Üstte de belirtiğim gibi güç kablosunu da sürekli çekmek istemiyorum gevşememesi adına.
Not: Batarya ölmüş olamaz 2024 Temmuz'da aldım cihazı.
Bilgisayarı kapattığım zaman tamamen kapatıyorum uyku moduna falan girmiyor. Hızlı başlatma gibi seçenekler de kapalı. Dediğim gibi şarj sadece prizden çekili. Güç kablosunun PC'ye bağlı olduğu zaman azalıyor. Güç kablosunu PC'den çekip kapadığım günler herhangi bir azalma söz konusu değil.
Üstte de belirtiğim gibi güç kablosunu da sürekli çekmek istemiyorum gevşememesi adına.
Not: Batarya ölmüş olamaz 2024 Temmuz'da aldım cihazı.