HP Victus laptop servis işlemleri nasıl yapılır?

Melih Elmas

Centipat
Daha fazla  
Alalı daha 7 ay olan HP Victus 15fa1025'i bozuk fanından dolayı servise göndermek istiyorum ama bilenlere birkaç sorum var.

1) Kargo ile mi gönderiyoruz yoksa elden teslim de yapılıyor mu?
2) Kargo ile gönderdiysek oluşan hasar durumundan kim sorumlu oluyor?
3) SSD ve RAM yükseltmesi yapıyorlar mı?
4) Servisten memnun kaldınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BDH HP servisine de bakıyor, eğer onlara gidecekse ;

1 ) Kargo ile gönderin cihazı demişlerdi Lenovo için.
2 ) MNG ile gönderilen cihaz için kargo sırasında ürüne hasar olursa sorumlusu MNG değilmiş öyle denildi, berbat ötesi bir durum bu yani.
3 ) SSD ve RAM güçlendirmesi için kendin bu işi hallet, çok geç yapıyorlar. 1 aya yakın serviste yatabilir bile.
4 ) Servisten asla memnun kalmadım, bir daha da götürmem cihazımı.

Alalı daha 7 ay olan HP Victus 15fa1025'i bozuk fanından dolayı servise göndermek istiyorum ama bilenlere birkaç sorum var.

1) kargo ile mi gönderiyoruz yoksa elden teslim de yapılıyor mu?
2) kargo ile gönderdiysek oluşan hasar durumundan kim sorumlu oluyor?
4) servisten memnun kaldınız mı?

1) onları arayıp soruyorsun hangi kargo firmasına vereceğim diye onlar sana bir teslimat kodu gibi bir şey veriyorlar onu dedikleri kargo firmasının şubesine veriyorsun.
2) onun hakkında pek bilgim yok ama hiç sıkıntı yaşamadım 3 kez gönderdim temizliğe işleri bittikten sonra UPS Kargo ile sana geri gönderiyorlar.
3) hayır yapmıyorlar kendin evde yapabilirsin garantisi gitmiyor.
4) çok memnunum ve müşteriyle iyi ilgileniyorlar.

1) kargo ile mi gönderiyoruz yoksa elden teslim de yapılıyor mu?
2) kargo ile gönderdiysek oluşan hasar durumundan kim sorumlu oluyor?
4) servisten memnun kaldınız mı?

1)hocam İstanbul'daysan elden de teslim edebilirsin ama genellikle kargo ile gönderiliyor.
2)oluşan hasardan senin zarar görmemen için cihazı sağ salim bir şekilde gönderdiğini kanıtlaman gerekir.(şahsen ben gönderdiğim zaman uzun bir video kaydına almıştım cihazın her tarafı seri no vs de gözükecek şekilde, ekranda vs de bir problem olmadığını göstermek için kayıttayken bilgisayarı bir aç kapa yaparsın. Aynı şekilde kayıttayken cihazı kutulayıp tarihini de belli olacak şekilde gösterirsen en azından önlem almış olursun bence ben kendim böyle yapmıştım.)
3) yapmıyorlar diye biliyorum. Kendin yapmak zorundasın burada da cihaza zarar verirsen sorumluluk sana ait diyorlar.(belki değişmiştir ama böyleydi benim zamanımda)
4) yani biraz uzun sürebiliyor işlemler bazen ama ben değişim yapmıştım o konuda çok yormadılar sağ olsunlar o konuda memnun kaldım.

BDH HP servisine de bakıyor, eğer onlara gidecekse;

1 ) Kargo ile gönderin cihazı demişlerdi Lenovo için.
2 ) MNG ile gönderilen cihaz için kargo sırasında ürüne hasar olursa sorumlusu MNG değilmiş öyle denildi, berbat ötesi bir durum bu yani.
3 ) SSD ve RAM güçlendirmesi için kendin bu işi hallet, çok geç yapıyorlar. 1 aya yakın serviste yatabilir bile.
4 ) Servisten asla memnun kalmadım, bir daha da götürmem cihazımı.

İstanbuldayım BDH ye mi gönderiyim yoksa Metrocity awmye mi?

1) onları arayıp soruyorsun hangi kargo firmasına vereceğim diye onlar sana bir teslimat kodu gibi bir şey veriyorlar onu dedikleri kargo firmasının şubesine veriyorsun.
2) onun hakkında pek bilgim yok ama hiç sıkıntı yaşamadım 3 kez gönderdim temizliğe işleri bittikten sonra UPS Kargo ile sana geri gönderiyorlar.
3) hayır yapmıyorlar kendin evde yapabilirsin garantisi gitmiyor.
4) çok memnunum ve müşteriyle iyi ilgileniyorlar.
Hocam siz hangi servise gönderdiniz BDH Bilişimin yorumları pek iyi değil de.

1)hocam İstanbul'daysan elden de teslim edebilirsin ama genellikle kargo ile gönderiliyor.
2)oluşan hasardan senin zarar görmemen için cihazı sağ salim bir şekilde gönderdiğini kanıtlaman gerekir.(şahsen ben gönderdiğim zaman uzun bir video kaydına almıştım cihazın her tarafı seri no vs de gözükecek şekilde, ekranda vs de bir problem olmadığını göstermek için kayıttayken bilgisayarı bir aç kapa yaparsın. Aynı şekilde kayıttayken cihazı kutulayıp tarihini de belli olacak şekilde gösterirsen en azından önlem almış olursun bence ben kendim böyle yapmıştım.)
3) yapmıyorlar diye biliyorum. Kendin yapmak zorundasın burada da cihaza zarar verirsen sorumluluk sana ait diyorlar.(belki değişmiştir ama böyleydi benim zamanımda)
4) yani biraz uzun sürebiliyor işlemler bazen ama ben değişim yapmıştım o konuda çok yormadılar sağ olsunlar o konuda memnun kaldım.
Hocam kaç gün/hafta sürdü .

Hocam siz hangi servise gönderdiniz bdh bilişimin yorumları pek iyi değil de.

Hocam kaç gün/hafta sürdü.

Hocam değişimi soruyorsan o biraz uzun iş 3 kez aynı sorundan dolayı servise gönderdim sonrasında tekrar gönderdiğimde değişim talep ettim o konuda çok yormadılar ben daha fazla uğraştıracaklarını düşünüyordum. Servis sürelerine gelince eğer parça ellerinde yoksa genellikle 3 hafta civarı sürüyor tekrar eline gelmesi diyebilirim. Fakat parça mevcutsa daha kısa sürede ulaşabilir.

Geri
Yukarı