HP Victus laptop Windows kurulumunda GPT düzeninde değil hatası

Feynman

Centipat
Daha fazla  
WhatsApp Image 2024-09-12 at 00.11.22.jpeg

WhatsApp Image 2024-09-12 at 00.22.05.jpeg

UEFI kurulumda anakart logosu ile açılır yani mesela HP sendeki hata ise MBR hazırlanmış diskler bunun çözümü driver diye disk yok ise hepsini silmen olacaktır bu sayede kurulum yapabilirsin.

Tamamdır o zaman şimdi diskinizi GPT moduna alalım CMD'yi açın diskpart yazın. Sorasında listdisk yazın çıkan disklerden numarasına bakın sizin diskinizi hangisi olduğuna sonrasında şunu yazın select disk X. X sizin disk numaranızdır. Clean yazın ve bütüb veriler silinecektir diskteki ardındansa convert GPT yazın ve disk GPT formatına geçecektir ve exit yazıp çıkabilirsiniz.

UEFI kurulumda anakart logosu ile açılır yani mesela HP sendeki hata ise MBR hazırlanmış diskler bunun çözümü driver diye disk yok ise hepsini silmen olacaktır bu sayede kurulum yapabilirsin.
HP_TOOLS silmemin bir sakıncası var mıdır? Fotoğrafta görünenlerden başka disk yok

Tamamdır o zaman şimdi diskinizi GPT moduna alalım CMD'yi açın diskpart yazın. Sorasında listdisk yazın çıkan disklerden numarasına bakın sizin diskinizi hangisi olduğuna sonrasında şunu yazın select disk X. X sizin disk numaranızdır. Clean yazın ve bütüb veriler silinecektir diskteki ardındansa convert GPT yazın ve disk GPT formatına geçecektir ve exit yazıp çıkabilirsiniz.
Ben anlamadığım için soruyorum. Bu işlemin herhangi bir sorunu olur mu? Garantiyi bozması vb. Bir de diğer arkadaşın dediği yöntemle farkı nedir?

Hp_tools silmemin bir sakıncası var mıdır? Fotoğrafta görünenlerden başka disk yok.

Ben anlamadığım için soruyorum. Bu işlemin herhangi bir sorunu olur mu? Garantiyi bozması vb. bir de diğer arkadaşın dediği yöntemle farkı nedir?

Hiç sorunu olmaz içerisindeki veriler silinir. Keyfine bile yapabilirsiniz sadece kurulumdan sonra yapmak sıkıntı olabiliyor.

İşe yaradı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı