HP Victus laptopa farklı voltaj ve ECC özellikli RAM takılır mı?

Aykut Usta

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Herkese merhaba. HP Victus 16-S0033NT model kodlu laptopum var. Halihazırda içerisinde 2x8 = 16 GB 5600 MHz SK Hynix marka RAM var. Amazon'da bir RAM buldum, ancak özelliklerine baktığımda hem voltaj hem de ECC özelliği şu anki RAM'lerden farklı. Sizce uyum sorunu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Ram link.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5600'den 4800e düştüğündeki performans farkını hissedebilecek miyim sizce sıradan oyun oynayan bir kullanıcıyım üst düzey bir kullanımım yok laptopta.

Hocam 5600'den 4800e düştüğündeki performans farkını hissedebilecek miyim sizce sıradan oyun oynayan bir kullanıcıyım üst düzey bir kullanımım yok laptopta.

Hocam benim görüşüm en üst düzeyde alabilmek sizin linkini verdiğini RAM'lerin 16x2'sini kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatları diğer muadillerine göre fazla

Hocam benim görüşüm en üst düzeyde alabilmek sizin linkini verdiğini RAM'lerin 16x2'sini kullanıyorum gayet memnunum fakat fiyatları diğer muadillerine göre fazla.

Anlıyorum peki geçen bir video izlemiştim ve alınırsa SK Hynix çipli olan RAM'ler tercih edilmeli denilmişti siz ne düşünüyorsunuz?

Kingston zaten SK Hynix kullanıyor
1753222330330.png

Kingston Impact 16GB DDR5 5600MHz CL40 Notebook Performans Ram - KF556S40IB-16TR bu da yetkili satıcı kingtson un sitesinde mevcut

Technopat Haberler

Geri
Yukarı