Victus by16-d1015nt 12.Nesil Corei5 12500H-16Gb-512Ssd-16.1inc-Rtx3050ti 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Laptopum içinde bir tane 512 GB M.2 SSD var bir tane daha M.2 SSD takabilir miyim?
YouTube'dan gördüğüm kadarıyla Laptop'unuzda 1 adet SSD slotu var. Soldaki fanın altındaki yer SSD slotu değilse (ki olduğunu sanmıyorum) muhtemelen elinizdeki SSD'yi dğeiltirmeniz gerekir.
YouTube'dan gördüğüm kadarıyla laptop'unuzda 1 adet SSD slotu var. Soldaki fanın altındaki yer SSD slotu değilse (ki olduğunu sanmıyorum) muhtemelen elinizdeki SSD'yi dğeiltirmeniz gerekir.
Yani görseldeki ürün sizin linkini bıraktığınızla aynı ürün olması gerekiyor. Ben ek SSD slotu göremedim (yanılıyor da olabilirim). Ben Victus 15 kullanıyorum, bende tek slot var. 16'da da tek slot olsa pek şaşırmam açıkçası. Öğrenmenin en iyi yolu bilgisayarı açmak. Gerçi boş slotları gösteren bir yazılım vs de vardır, bilen birisi aydınlatırsa ben de yararlanırım.
Görselde iki tarafta da M2 yuvası olduğu görünüyor, tabii eğer aynı ürün ise. AMD işlemcili bir modelin videosunda denk geldim aynı görsele. Linkteki model için HP'nin kendi sayfasında bile detaylı bir bilgi yok. Garanti yöntem söküp kontrol ettikten sonra SSD satın almak.
Görselde iki tarafta da M.2 yuvası olduğu görünüyor, tabii eğer aynı ürün ise. AMD işlemcili bir modelin videosunda denk geldim aynı görsele. Linkteki model için HP'nin kendi sayfasında bile detaylı bir bilgi yok. Garanti yöntem söküp kontrol ettikten sonra SSD satın almak.