HP Victus neden diğer markalara göre daha ucuz?

Daha fazla  
HP Victus modelleri aynı özellikteki diğer markaların laptoplarına göre neden daha ucuz?

Ekran kartı watt değerleri bir tık daha düşük oluyor ve mux yok genelde. Bide malzemesi plastik.
Rtx 40 serisi victus 16 laptopların hepsinde mux switch var diye biliyorum.

Ekran kartı watt değerleri bir tık daha düşük oluyor ve mux yok genelde. Bide malzemesi plastik.
Ekran kartı değerini nerden öğrenebilirim. Bende victus 16 bi model var,mux switch var. Nvidia control paneldan baktım 120W yazıyor. CPU Z den baktım 80W yazıyor. Hangisi doğru?

Seninki 120 watt doğru.

30 modellerinde MUX yok, kasanın malzeme kalitesi kötü.

Seninki 120 watt doğru.

Hp Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA Ryzen 5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bende bunu almayı düşünorum 120 wattmıddır hocam

Monitore bağlayacaksanız niye laptop aliyorsunuz? MUX fantezisi saçmalık. Malzeme kalitesini kıstıklari için ucuzlar, ömürleri kısa. Monitöre bağlamak için MUX bakıp laptop alıp soğutucu standıyla, ek klavye ile kullanıp yılda 2-3 kere dışarı çıkartmak için laptop alınıyorsa eğer başarılar diliyorum. Tatile! Giderken götürüyorum yok işte kullanıyorum yok okula götürüyorum falan hikaye. MUX Switch'le alakasız işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…