HP Victus önerisi

dysnomia

Femtopat
Daha fazla  
İki laptop arasında kaldım neredeyse ikisi de aynı hangisi alacağıma karar veremiyorum inter serilerinin amd ye göre daha fazla ısındığını duydum sıcak bir şehirde oturuyorum sizce hangisini almalıyım? İkisini de amazondan Alıcam ve ilk attığım linkdeki laptopu alınca+ olarak assassins creed shadow u da hediye ediceklermiş arasa yaklaşık 7k fiyat farkı var sizce değer mi

Birisi bu

Ama fiyat olarakda bu daha iyi

Sizce hangisini almaliyim

Son düzenleme:
Bunu yazdığım için moralim çok bozuluyor ama kardeşim bende HP Victus aldım sorunları bir türlü bitmedi. Şu aralar garantiye yollamaya uğraşıyorum. Sadece bana özel değil bayağı 4 kişi HP Victus aldık hepsi kronik hatalarla dolu. Alma aldırma.

İki laptop arasında kaldım. Neredeyse ikisi de aynı hangisi alacağıma karar veremiyorum inter serilerinin AMD'ye göre daha fazla ısındığını duydum sıcak bir şehirde oturuyorum sizce hangisini almalıyım? İkisini de Amazon'dan alacağım ve ilk attığım linkteki laptopu alınca+ olarak Assassin's Creed Shadow'u da hediye edeceklermiş arasa yaklaşık 7K fiyat farkı var sizce değer mi?

Birisi bu.

Ama fiyat olarak da bu daha iyi.

Sizce hangisini almalıyım.

Ryzen 7 olanı alın. İleride SSD yukseltmesi yapabilirsiniz 1TB.

36.500 TL Victus 16
VEYA
47.500 TL OMEN

@reycim Modeli nedir?

Bunu yazdığım için moralim çok bozuluyor ama kardeşim bende HP Victus aldım sorunları bir türlü bitmedi. Şu aralar garantiye yollamaya uğraşıyorum. Sadece bana özel değil bayağı 4 kişi HP Victus aldık hepsi kronik hatalarla dolu. Alma aldırma.
Victusun hangi serisini ve modelini aldiniz?

Bir önerin var mı peki 40 45k ya

HP Victus 16 S0050NT. Yani sistem özellikleri de super ama işte maalesef bu sorunlar da olmasa.

36.500 TL Victus 16
VEYA
47.500 TL OMEN

@reycim Modeli nedir?
Hp omen in benim attığım 2. Link ile tam olarak ne farkı var acaba temel özelliklerine baktığımda ikininde aynı olarak gördüm bir şey kacirmadiysam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı