HP Victus RTX 4060 R5-8645HS alınır mı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.200
Alınmaz, Victus 15'ler sorunlu cihazlar.

Yani sorunlumu bilmiyorum muhtelemen Monster kadar değillerdir arkadaşım kullanıyor başka donanımlı Victus'u sorun çıkardığını görmedim sizin attığınızda fena değil ama 8 GB RAM olması yetersiz kalabilir benim için ve oyun girince ya da performans vb. modu açılınca yüksek düzeyde fan sesi yapıyormuş sanırım.

Yani sorunlumu bilmiyorum muhtelemen Monster kadar değillerdir arkadaşım kullanıyor başka donanımlı Victus'u sorun çıkardığını görmedim.
Arkadaşınız Victus 16 kullanıyor olabilir, Victus 15 ile 16 arasında çok fazla fark var kalite manasında.
Sizin attığınızda fena değil ama 8 GB RAM olması yetersiz kalabilir benim için ve oyun girince ya da performans vb. modu açılınca yüksek düzeyde fan sesi yapıyormuş sanırım.
RAM takviyesi zor bir şey değil. Hatta demişken uyumlu bir RAM atayım.
Fan sesi konusunda işlemciyi Throttlestop yardımıyla 55W'a limitlerseniz fan sesi bir tık azalır.

Arkadaşınız Victus 16 kullanıyor olabilir, Victus 15 ile 16 arasında çok fazla fark var kalite manasında.

RAM takviyesi zor bir şey değil. Hatta demişken uyumlu bir RAM atayım.
Fan sesi konusunda işlemciyi ThrottleStop yardımıyla 55W'a limitlerseniz fan sesi bir tık azalır.

Bilmiyorum 15 mi 16 mı 4070 ekran kartı olduğunu hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı