00Ludi Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx Intel® Core™ i7-14700HX NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA.
Çözüm 00Ludi 3 Temmuz 2025 00Ludi dedi: Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Win + shift + ctrl + b yaptım düzelti.
00Ludi dedi: Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Win + shift + ctrl + b yaptım düzelti.
KS KS 00Ludi Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Victus by HP Gaming Laptop 16-r1xxx Intel® Core™ i7-14700HX NVIDIA GeForce RTX 4060 Laptop GPU Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #11 00Ludi dedi: Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Win + shift + ctrl + b yaptım düzelti. Artı 0 Eksi Çözüm
00Ludi dedi: Laptopu bırakıp oturdum bir süre, geri geldiğimde uyandı fakat ekran gelmedi. Fare imleci gözüküyor, o kadar. Fanlar çalışıyor. HP Victus bir laptop. Intel işlemci. Ekran kartı NVIDIA. Genişletmek için tıkla... Win + shift + ctrl + b yaptım düzelti.