HP Victus16-R0047NT RTX 4050 laptopta Warframe oynarken mavi ekran hatası

Exofilex

Picopat
Daha fazla  
Selam. Mavi ekran hatası aldım ve neden olduğunu bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Sistem: HP Victus16-R0047NT

Kart: RTX 4050 Mobile GPU.

Mavi ekran hatasını Warframe oynarken yaşadım. Sıcaklık değerlerim işlemci 68 ekran kartı 60 civarlarında olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

Selam. Mavi ekran hatası aldım ve neden olduğunu bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Sistem: HP Victus16-R0047NT

Kart: RTX 4050 Mobile GPU.

Mavi ekran hatasını Warframe oynarken yaşadım. Sıcaklık değerlerim işlemci 68 ekran kartı 60 civarlarında olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

Son zamanlarda dxgmms2.sys dosyasından kaynaklı mavi ekran hataları yaşanıyor. Bir kaç kişide daha görmüştüm yani.

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer aynı hatayı bir daha alırsanız ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp eski sürümleri deneyin.

Son zamanlarda dxgmms2.sys dosyasından kaynaklı mavi ekran hataları yaşanıyor. Bir kaç kişide daha görmüştüm yani.

Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Eğer aynı hatayı bir daha alırsanız ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp eski sürümleri deneyin.

Evet bu sabah yeni gelen driverı kurmuştum akşam eve gelip oyun oynadım ve mavi ekran hatası verdi. Dediğini denedikten sonra tekrar geri dönüş yaparım.

1 gün oyun oynadım mavi ekran sorunu yaşamadım ama bazen ekran siyah oluyor arkada oyunun sesi geliyor ama discord kapanıyor nedeninin anlamış değilim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı