HP Victus'un hangi modelleri daha F/P?

Nasıl iyi oluyor? 16 GB RAM 512 GB SSD. İşlemcileri arasında %30 fark var. Sadece ekranı iyi ve soğutucusu biraz daha iyi. Ama bence bu kadar farka rağmen almak hiç mantıklı değil.

Bence 14700HX almak mantıklı. İçinde zaten throttle(sınırlama) var, 13-14. nesil işlemcilerdeki sorunları ana sebebi zaten yüksek voltaj ve sıcaklık var. Çözmek için Intel her bilgisayar için sınırlamaları öneriyor. O konuda bence endişeniz olmasın. Ekranın renk doğruluğu önemli mi sizin için? Ekranı %62, 5 sRGB. Ben de aynı model bilgisayarı almayı düşünüyorum.

Ama F/P konusunda 1.si daha iyi. 4-5 kullanacaksanız yüksek performanslı olması daha önemli, ben daha az F/P olmasına rağmen 2.sini tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıda da konuşulduğu gibi, masaüstünde olan olay mobilde yok. Intel bir şey önermiyor. Üretici kendi soğutmasına göre güç limiti koyar. Sonuç olarak zayıf soğutmaya sahip olan Victus'ta daha fazla limitle karşılaşırsın. Nitro soğutma, panel ve kalite olarak çok daha iyi, atarken oraya da "alternatif" diye yazmışım zaten. Düz performans istenilirse işlemci farkından dolayı Victus bakılır, kalite istenilirse Nitro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…